Cleo, loialitatea pisicii care și-a urmărit stăpâna până la azil doar să fie cu ea
Emotionant

Cleo, loialitatea pisicii care și-a urmărit stăpâna până la azil doar să fie cu ea

Întâmplarea următoare arată loialitatea pe care o pisică a avut-o pentru stăpâna ei. O pisică albă – gri și foarte pufosă a fost capabilă să-și urmărească stăpâna după ce a fost trimisă să trăiască într-un azil. Câteva luni în urmă, când Nancy Cowen a fost plasată în grija personalului medical de la Bramley House din Westcott, Anglia, a fost forțată să spună la revedere pisicii ei iubite, pe nume Cleo, pe care ea o adptase în urmă cu opt ani. Familia Cowan a dat felina unui vecin să aibă grijă de ea, dar Cleo avut în mod clar alte planuri. Personalul azilului spune că la aproximativ două săptămâni după ce Nancy Cowen s-a mutat, au început să primească vizite de la o felină prietenoasă, care dădea târcoale și își petrecea zilele în fața clădirii. 300xÎn mod natural, ei au presupus că pisica este doar una rătăcită. „Am crezut că este pierdută, și fiind atât de drăguță i-am dat zilnic câte ceva de mâncare”, spune îngrijitorul Leslie Thomas. Câteva săptămâni mai târziu, Nancy a întâlnit pisica și a remarcat că semăna foarte bine cu pisica la care a trebuit să renunțe. Aceasta și-a dat seama în cele din urmă că este pisica ei și le-a spus celor de la personal care nu au putut crede asemena poveste. “Ne-a spus că este pisica ei la care a renunțat atunci când a venit aici, dar era imposibil să fie ea, deoarece distanța de la casa ei până la azil este destul de mare și în nici un caz nu putea să bată atât drum”, a spus îngrijitorul.

loading...

Totuși, cei de la personal au luat contact cu familia lui Nancy Cowen și printre alteie i-a spus și de pisică, iar aceștia au confirmat că pisica lipsește de o perioadă bună, iar după ce i-au făcut descrierea s-a demonstrat că pisica chiar bătuse atât drum doar să fie alături de cea lângă care a trăit opt ani, de când era mică.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });