Clotilde da din casa si face o dezvaluire socanta din interiorul USR
News

Clotilde da din casa si face o dezvaluire socanta din interiorul USR

Scandalul din ultima perioadă din interiorul USR, care a culminat cu demisia din partid a președintelui Nicușor Dan, duce la soluții extreme.

Clotilde Armand a vorbit chiar despre o listă de subiecte sensibile despre care membrii USR nu ar avea voie să vorbească în mod public pentru a nu mai provoca scandal în interior.

„Una este familia tradițională, una este Biserica, una este probabil imigrația. Chiar acum această listă se face în cadrul partidului pentru a întări această uniune de care vorbeam.

loading...

Facem o listă de lucruri care sunt importante și despre care știm cu toții. Ce nu era clar era lista de lucruri pentru care nu vrem să ne pronunțăm, pentru că nu vrem să ne separăm. La ora actuală, în România, prioritățile sunt foarte clare, pentru astea trebuie să luptăm și nu trebuie să cădem în alte capcane”.

În replică, USR, rămasă fără președinte după demisia lui Nicușor Dan, se dezice de dezvăluirile lui Armand și precizează că ea ar fi făcut referire la altceva.

”USR este un partid european, care încurajează dezbaterile pe orice subiect, bazat pe competiție de idei și democrație internă. În USR nu există subiecte sau liste de subiecte tabu, fiecare dintre temele de actualitate ale societății fiind dezbătute activ de membrii și conducerea partidului. Opinia exprimată de Clotilde Armand, duminică, la postul de televiziune DIGI 24, se referea la principii și la lucrurile care ne leagă, nu la cele care ne dezbină.

De asemenea, Clotilde Armand a afirmat că USR trebuie să depășească această situație confuză și că USR continuă să lupte împotriva risipei banilor publici din administrația condusă de PSD, a guvernării defectoase care duce țara în derivă prin măsurile populiste adoptate de PSD-ALDE”, a comunicat partidul

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });