News

Clotilde, un nou atac la liberali: Au brațele larg deschise pentru traseiști

Clotilde Armand, reprezenta USB/USR, a atacat din nou Partidul Național Liberal. Într-o postare pe Facebook în care se arată enervată de avalanșa (n.r. – ???) de înscrieri în Uniunea pe care o reprezintă ea spune că politicienii care vor să-și părăsească partidele se pot duce în PNL deoarece are brațele larg deschise pentru ei, în USR nefiind loc pentru astfel de oameni.

„Trebuie să vă mărturisesc că liderii USB au fost contactaţi în ultimele zile de diverşi reprezentanţi ai UNPR şi PMP, din ţară şi străinătate, care s-au oferit să se înscrie, cu filiale întregi, în cadrul USR. Noi am declarat în repetate rânduri că nu primim în rândul nostru traseişti sau persoane care au fost membre în actualele partide parlamentare în ultimii ani. USR nu primeşte astfel de membri, însă PNL are braţele larg deschise pentru astfel de traseişti. Probabil pentru că sunt traseişti „de dreapta””, a spus Clotilde. 

loading...

Armand a lansat un atac fără precedent la adresa fostului președinte Traian Băsescu.

„Fostul preşedinte Băsescu este un om din ce în ce mai grăbit. Grăbit să îşi construiască o platformă politică suficient de puternică încât să îi asigure intrarea în Parlament şi imunitatea parlamentară. Grăbit să acceadă la putere sub o formă sau alta. În ciuda faptului că a adunat doar puţin peste 4% din voturi la nivel naţional la alegerile locale, PMP are 8 vicepreşedinţi de consilii judeţene, încheind alianţe fie cu PSD, fie cu PNL. Este păcat că domnul Băsescu nu are decenţa şi înţelepciunea de a se retrage demn din viaţa publică şi a lăsa românii să aleagă în sfârşit lideri politici care nu au o astfel de povară în biografie. Este păcat că ’’soluția imorală’’ mai există”, a precizat Clotilde.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top