News

Codrin Ștefănescu, CRIZĂ DE NERVI la Antena 3: Ești un penibil într-un partid de penibili, securiști

A fost scandal marți seară, la Antena 3, în emisiunea „Sinteza zilei”. Codrin Ștefănescu a intrat în conflict cu Dan Vâlceanu, deputat PNL. Cei doi și-au arunacat vorbe grele astfel încât dialogul a fost greu de urmărit, potrivit dcnews.ro.

Redăm o parte din replicile politicienilor:

Codrin Ștefănescu: Vii și bați câmpii aici. Mă tot întrerupi. Ai sarcina să mă întrerupi. Ești un penibil învârtit cu cheia. Ai ordin să mă întrerupi. Ești un penibil într-un partid de penibili, securiști. Ești un PSD-ist trădător. Sunteți un coșmar pentru națiune. Aveți un stil de a întrerupe…. Vii în emisiunea lui Gâdea și o ții langa.

loading...

(…)

Codrin Ștefănescu: Ești ca un țânțar în acest platou! Vreau să te ignor. Domnule fost PSD-ist, actual PNL-ist… vreau să te ignor. Lasă-mă să te ignor. Vreau să vorbesc cu domnul Gâdea. Ești un penibil adus la masă. Vreau să vorbesc cu domnul Gâdea, nu cu tine. Nu vreau să vorbesc cu tine. Cu tine nu vorbesc nici cei din partidul tău… Ești un fost PSD-ist fugit de la Tineret. Te-ai dus la PNL să îți dea ăia un loc de parlamentar. De ce aș vrea eu să vorbesc cu tine?

Dan Vâlceanu: Am fost în TSD acum 10-15 ani.

loading...
To Top