News

Codrin Ștefănescu, replică ZGUDUITOARE pentru Cătălin Ivan

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a reafirmat că europarlamentarul Cătălin Ivan nu mai este membru PSD și că nu are niciun cuvânt de spus în partid.

”E ca într-un divorț. Femeia zice bogdaproste că a scăpat, bărbatul insistă că e soția lui. Aia se mărită, el vine în fața blocului. Noi am divorțat de acești colegi. Oamenii ăștia ne-au criticat pe noi, s-au baricadat în Guvern. I-am dat afară din partid. Măi oameni buni, nu mai sunteți cu noi, faceți asociație, fundație, scară de bloc. Îți faci cruce. Ca să înțeleagă toată România (…) eu atrag atenția lui Maricel Popa, președinte PSD Iași. Numitul Cătălin Ivan nu mai e membru, este obligat să suspende conducerea de la PSD Dobrovăț. Oamenii ăștia care ne-au trădat nu au cum să reformeze nimic” a spus Codrin Ștefănescu la ”100 de minute”.

loading...

Europarlamentarul Cătălin Ivan a anunțat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că lucrează la un proiect politic în interiorul PSD, în condițiile în care a criticat în repetate rânduri ”stilul dictatorial” al președintelui Liviu Dragnea.

”L-am tot criticat pe Liviu Dragnea pentru modul inchis, autoritar spre dictatorial, in care conduce partidul, pentru lipsa de viziune si de directie din ultimul timp. Foarte curand vom prezenta public propunerea noastra de proiect politic pentru colegii nostri, membri ai PSD”, anunță Ivan.

”Lucram deja la un nou proiect politic pentru PSD, in interiorul partidului. Cred ca nu ai voie sa critici daca nu pui macar o solutie in loc. L-am tot criticat pe Liviu Dragnea pentru modul inchis, autoritar spre dictatorial, in care conduce partidul, pentru lipsa de viziune si de directie din ultimul timp.Foarte curand vom prezenta public propunerea noastra de proiect politic pentru colegii nostri, membri ai PSD. Vom analiza atunci cate din propunerile noastre vor fi bune si cate nu”, a precizat Ivan.

loading...
To Top