News

Colonelul SRI, replică de bun simț pentru buimacul președinte Iohannis

Daniel Dragomir îi dă replica preşedintelui Klaus Iohannis a declarat buimac joi că aşa-zisele dezvăluiri ale colonelului SRI nu afectează credibilitatea vreunei instituţii, deoarece, în cazul acestuia, nivelul de credibilitate este foarte mic, el plecând din Serviciu ca urmare a unor probleme penale. Cunoașteți deja rețeta de la alegeri când liberalii alături de preșeedintele tefelist strigau: Penalii, penalii! Românii au votat în mare parte ”penalii”, liberalii au pierdut rușinos. Dar să trecem peste traumele președintelui în gecuță roșie care nu a învățat nimic.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a afirmat că preşedintele Iohannis a fost dezinformat în ceea ce-l priveşte, Dragomir precizând că nu a plecat din SRI din cauza unor probleme penale şi că dezinformarea preşedintelui este un semn al disperării „SRL Coldea şi PFA Kovesi”.

„Din păcate, disperarea SRL Coldea şi PFA Kovesi a ajuns până la a recurge la dezinformarea preşedintelui României. Ştiu cine l-a dezinformat azi pe preşedinte, ştie şi domnul preşedinte. Mi se pare incalificabil şi periculos că s-a ajuns la dezinformarea preşedintelui. Nu am plecat din SRI din cauza vreunei «probleme penale»”, a scris Daniel Dragomir pe blogul său.

Dragomir precizează că demisia sa a fost prezentată pe 28 ianuarie 2013, iar trecerea în rezervă a avut loc pe 15 februarie 2013, însoţită de calificativul ”foarte bine”. ”La plecarea mea au fost organizate două petreceri de adio interne şi una organizată de partenerul american. Puteţi verifica”, s-a adresat Dragomir preşedintelui Iohannis.

loading...

Fostul colonel menţionează că denunţul penal împotriva sa a fost făcut pe 14 martie 2014, un an mai târziu, dosarul DNA a fost deschis pe 18 martie acelaşi an, iar urmărirea penală a început pe 12 ianuarie 2015. ”Dacă aş fi plecat din cauza unor «probleme penale», treceau doi ani până să fiu arestat?”, scrie Dragomir.

”Vă asigur de întreaga mea consideraţie şi îmi exprim regretul că s-a ajuns la dezinformarea domniei voastre. Veţi înţelege aşadar disperarea oamenilor din jurul dumneavoastră. Aţi fost minţit…”, îi mai transmite Dragomir lui Klaus Iohannis.

Ce spunea Iohannis

„Mi se pare o campanie ciudată. Nu am urmărit în detaliu fiindcă nu urmăresc astfel de cancan-uri, dar nu cred că afectează credibilitatea vreunei instituţii, ba chiar când am rugat pe cineva să se informeze cine este acest fost angajat al SRI mi s-a spus că omul a plecat din SRI din cauza unor probleme penale, dosare penale şamd. Nivelul de credibilitate, după părerea mea, este foarte mic”, a spus Iohannis.

loading...
To Top