Life

Compania din România care angajează fără CV. E pe bază de zâmbet

Grupul danez JYSK, jucator pe piata de mobila, accesorii si decoratiuni interioare, angajeaza in Romania aproximativ 75 de oameni pana la finalului anului 2016, printr-o campanie inovatoare, in care a renuntat la CV si le solicita candidatilor un selfie in care zambesc si sa raspunda la cateva intrebari, a declarat pentru wall-street.ro Simona Carp, HR manager JYSK Romania si Bulgaria.

„Anunturile standard nu mai atrag omul si ne-am gandit sa facem ceva diferit. Am decis ca unul dintre lucrurile foarte importante pe care ni le dorim sa le primeasca clientii nostri din partea asistentilor de vanzari este zambetul, asa ca ne dorim sa angajam oameni prietenosi, carora sa le faca placere acest loc de munca. Le cerem sa ne trimita obligatoriu un selfie in care zambesc si sa raspunda la cinci intrebari”, a aratat Carp.

loading...

Cat castiga un angajat JYSK

Simona Carp a aratat ca in piata de retail salariile asistentilor de vanzari, care nu fac doar vanzare, ci consiliaza clientii, sunt in medie in valoare de 1.400 de lei brut (circa 1.000 de lei net – n.red). Un angajat JYSK de pe functia de asistent de vanzari, care incaseaza toate bonusurile puse la dispozitie poate sa castige 2.000 de lei brut (1.435 lei net – n.red).

„Platim peste medie, angajatii nostri primesc sporuri de weekend, iar in zilele de sarbatori legale le dam atat o zi liber, insa le si platim dublu ziua lucrata. De asemenea, avem bonusuri din vanzari, cat si concursuri pe districte, in care castiga toti oamenii dintr-un magazin”, a subliniat aceasta.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top