News

Comunicatul SRI l-a scos din minți pe Victor Ciutacu. Reacție DURĂ: Securiști mincinoși

Jurnalistul Victor Ciutacu nu are nici cea mai mică încredere în comunicatul emis de Serviciul Român de Informații după dezvăluirile făcute de fostul colonel, Daniel Dragomir. Serviciul a informat ieri (15 septembrie) că nu există cazuri în care SRI a monitorizat din punct de vedere operativ dosare penale aflate pe rolul instanțelor de judecată, la orice nivel. Mai mult, în comunicat se precizează că SRI nu a determinat şi nu poate determina modul de finalizare a unei anchete sau a unui proces penal.

În plus, SRI anunță că nu întreprinde nicio acţiune care să promoveze sau să lezeze interesele vreunui partid politic sau persoane fizice ori juridice, cu excepţia acelor acţiuni ale acestora care contravin securităţii naţionale. Concluzionând, SRI precizează că a respectat legea şi nu a avut acoperiți în domeniile în care cadrul legal a instituit o asemenea interdicţie.

loading...

„Hai sifon, securiști mincinoși! „În privința modului în care sunt executate mandatele de supraveghere pe profil de prevenire și combatere a terorismului precizăm ferm că nici o astfel de informație nu a fost valorificată de către DNA”

Cu precizarea că n-am timp acum să vă desființez, pe puncte, tot comunicatul (unii mai și muncesc la ora asta), luați hârtia care anulează paragraful de mai sus. Patru ani de mandate pe siguranță națională, preluate de Kovesi, prin grija ICCJ, la Anticorupție. Dacă vreți nume, încep să scriu…”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

loading...
To Top