Concluzia lui Victor Ponta după ce premierul Cioloș a anunțat demiterile
Celebritati

Concluzia lui Victor Ponta după ce premierul Cioloș a anunțat demiterile

Nu există nicio  strategie, nicio gândire, e un an 2016 de pierdut timpul și de bătut apa în piuă și între timp pe plan european se întâmplă lucruri foarte grave. Este concluzia fostului premier Victor Ponta după ce Cioloș a anunțat remanierile. Ponta mai spune că vorbim de strategii de dezvoltare, dar nu spune nimeni cum dezvoltăm România. 

„Nu e o operațiune nici de imagine, nici de fond. Ce imagine ai făcut, schimbând niște miniștri necunoscuți cu alții necunoscuți și mai slabi decât cei de dinainte? Până la urmă este un experiment total eșuat și dacă se mai schimbă mult până în noiembrie nu îi învață nici portarii, nici șoferi de la minister. În timpul ăsta, noi lansăm strategii de dezvoltare a României. Acum un an de zile s-a aprobat de Comisia Europeană masterplanul pe transport, 20 mld euro investiții. A trecut un an de zile și nu avem niciun proiect pornit și o să-l pornească dl acesta care stă și el trei luni?” E o catastrofă pe care o vom deconta toți în 2017-2018. Dintre noii miniștri îl știu pe unul singur… un om care a fost la Băsescu, după aia a venit la mine că a primit un telefon și s-a prezentat, acum s-a dus la dl Cioloș, genul de oameni fără coloană vertebrală, moluște administrative”, a spus Ponta citat de DcNews.

loading...

Victor Ponta consideră că nici chiar un ministru bun nu ar avea ce să facă în viitor, având în vedere că august este lună de vacanță, iar în luna septembrie începe campania electorală.

„Înțeleg că nu a plecat dl Irimescu, care a administrat foarte bine agricultura, că e prima dată în patru ani când nu s-au dat subvenții, nu a plecat d-na Prună de la KGB, că ne condamnă CEDO, decizie pilot”, a apreciat fostul premier.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });