Celebritati

Constantin a scăpat porumbelul. Ce ROL are cu ADEVĂRAT formațiunea în care e și Ponta

Pro România se pare că are ca scop doar taxarea Guvernului Tudose. Cel puțin asta am înțeles din ”porumbelul” scăpat de Daniel Constantin, președintele proiectului politic Pro România.

El a declarat într-o conferință de presă susținută la Cluj, că principala preocupare a sa și a colegilor săi este să semnaleze și să propună soluții de corectare a derapajului economic pe care îl constată la Guvern. Totuși Daniel constantin nu spune și care sunt acei mari specialiști care ”văd” presupusele derapaje.

„Principala preocupare pe care o au colegii care provin din diverse medii, și privat, și public, a fost legată de starea economiei. Și cred că acesta este mesajul pe care public trebuie să-l transmitem, că ce ne preocupă și ceea ce vom face în perioada următoare va fi să încercăm nu doar să semnalizăm, ci și să propunem modalități prin care să fie corectate derapajele economice pe care, din păcate, le constatăm la Guvern.

Eu spun cu regret lucrul acesta, pentru că sunt una din persoanele care, la sfârșitul anului trecut, am încercat, alături de cei de la PSD, să definitivăm un program de guvernare comun PSD-ALDE, care spunea una. În realitate vedem că s-a implementat altceva și asta, sigur, a condus la foarte multe derapaje„, a spus Daniel Constantin, după o întâlnire cu colegii săi de proiect politic din zona Clujului.

loading...

Pe 4 septembrie, Victor Ponta, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu au anunțat lansarea unui nou proiect politic, Pro România, prezentat ca o alternativă la oferta partidelor. De atunci, Victor Ponta a atacat de mai multe ori Guvernul dar și pe președintele PSD, Liviu Dragnea care nici măcar nu a catadicsit să îi răspundă.

Scopul Pro România s-a cam văzut de la început. Să ne amintim ce scria Cornel Nistorescu în Cotidianul după lansarea formațiunii.

”Cu ce s-a lansat Victor Ponta? Cu înjurături, bîrfe, ironii și atacuri la Liviu Dragnea: „Eu nu cred că există cineva, un român din cei 20 de milioane, care să aibă cel mai mic dubiu că Tel Drum e a lui Dragnea. Toată lumea știe. Suntem foarte mulţi care știm în mod direct chestia asta.

Faptul că Liviu se poate duce la televizor și atât de senin să spună că din 2004 nu a mai vorbit cu ei, pe mine mă sperie. (…) Toată lumea știe. Nu e vreun secret. Dar de ce să te duci la televizor să spui că nu-i cunoști din 2004? Aici e o chestie totuși un pic patologică“. Are dreptate Victor Ponta. Dar acuzația cu patologicul este valabilă și pentru el. A condus partidul și guvernul știind toate acestea și n-a zis niciodată nimic. Nu cumva l-a protejat pe coruptul pe care îl acuză?”

loading...
To Top