Cum reacționează trecătorii când un copil cere un foc să-și aprindă țigara
Socant

Cum reacționează trecătorii când un copil cere un foc să-și aprindă țigara

De la acesta a primit un NU hotarat

De la acesta a primit un NU hotarat

loading...

Jumătate din copii învață ceea ce văd la alții. Cum numărul celor care fumează este mare, nu este de mirare că și printre copii fumatul devine foarte popular. Acesta este un experiment și a fost făcut pentru a vedea reacția trecătorilor atunci când copilul cere un foc să-și aprindă țigara. În primă fază copilul stă lângă un zid cu țigara în timp ce unii trecători trec surprinși pe lângă el dar nu îl opresc.
În lume există aprox. 1,1 miliarde de fumători, 800 de milioane fiind numai în ţările în curs de dezvoltare. 5,4 milioane mor anual tocmai din această cauză. De ce? Poate pentru că o ţigaretă conţine în jur de 4.000 de substanţe, peste 60 dintre ele fiind cancerigene. Pentru că nu ştim, sau nu ne pasă, că la fiecare fum ne otrăvim cu nicotină, gudroane, cianură, butan, amoniac, eugenol, monoxid de carbon si poloniu 210.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });