Life

Corina Dragotescu a făcut un RMN pentru a afla dacă a recidivat cancerul. Rezultatul primit a…

Corina Dragotescu a fost diagnosticată cu ani în urmă cu cancer, boala s-a vindecat, dar periodic trebuie să meargă să-şi facă analizele pentru a se asigura că boala nu recidivează. De curând, ea a făcut un exament RMN la o clinică privată din Capitală, însă rezultatul primit a șocat-o, potrivit Romania TV.

„Examenul RMN, cu vesta cu antene, a fost pentru abdomen si pelvis, dat fiind faptul ca eu am avut cancer ovarian. Totusi in aceasta dimineata minunata de joi, m-am trezit cu un rezultat pentru RMN la cap, in care se vorbeste inclusiv de deviatia mea de sept, pe stanga. Nu avusesem casca cu antene pe cap la momentul RMN-ului deci putin probabil sa am vreu rezultat din zona capului. Si totusi, era numele meu pe rezultat. Cand au verificat au constatat ca era o greseala si ca pusesera pe foaia mea rezultatul de la alt pacient. Tot cu deviatie de sept. Ma intreb daca acel pacient ca a facut RMN la cap a primit rezultatul in care sa i se spuna ca nu mai are ovare”, a scris Corina Dragotescu pe Facebook.

loading...

In urma cu 12 ani, jurnalista Corina Dragotescu primea un diagnostic ingrozitor: cancer de col uterin.

Dupa o operatie si multe sedinte de chimioterapie, in urma carora si-a pierdut intreaga podoaba capilara, Corina a putut spune, in 2008, ca a scapat de cumplita boala.

Insa cancerul este pervers si poate oricand sa recidiveze, asa ca, si la ani buni dupa diagnostic, a stat cu frica in san ca boala s-ar putea intoarce,

loading...
To Top