Life

Corina Drăgotescu: Un Guvern fără responsabilitate. Cenușiu ca un șoarece

Jurnaliștii România TV au comentat cele patru plecări din Guvernul condus de premierul Dacian Cioloș. Corina Drăgotescu consideră că Executivul aparține lui Klaus Iohannis și funcționează exact ca el, pe tăcute și fără responsabilitate.

“Este guvernul lui Klaus Iohannis și funcționează exact ca președintele. Cu o ștachetă a calității foarte joasă, pe tăcutelea și fără să aibă responsabilitate față de cineva, de Parlament, de cetățeni. Un guvern pus de stradă cu o responsabilitate disipată așa cum a fost și strada. Este guvernul nimănui. Nu știu dacă Iohannis se bucură că are un guvern cenușiu ca un șoarece”, a precizat Corina Drăgotescu.

loading...

Premierul Dacian Cioloș a anunțat că ministrul Transporturilor, Dan Costescu, ministrul Comunicațiilor, Marius Bostan, ministrul Educației, Adrian Curaj, și ministrul delegat pentru relația cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, au fost schimbați din funcție. Cel mai mult, pe Victor Ciutacu l-a uimit schimbarea tehnocratului de la Educație și a avansat teoria că Victor Ponta s-ar putea alege cu un dosar de la șefa DNA, Codruța Kovesi.

“Probabil ministrul Educației a fost dat afară că nu a semnat mai repede adeverința aia care zicea că Ponta este plagiator pentru că e greu de înțeles alt motiv având în vedere că este și perioada aceasta a examenelor când este o psihoză cu statul polițienesc, camerele de luat vedere și toate nebuniile. Plus că vine și repartizarea celor care au susținut examenele și îl schimbă fix în mijlocul procedurilor. Poate noul ministru, după ce semnează adeverința de plagiator pentru Ponta, ca probabil să-i facă un nou dosar doamna Koveși pentru că bănuiesc că asta e miza se va apuca și de reformat sistemul de educație. A schimbat și Cioloș pe cine a putut că nu s-a atins de cine nu a avut voie”, a spus Victor Ciutacu.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top