Cornel Dinu, cel mai TRIST mesaj TRANSMIS chiar de ZIUA LUI
Life

Cornel Dinu, cel mai TRIST mesaj TRANSMIS chiar de ZIUA LUI

Invitat într-o emisiune televizată, Cornel Dinu a făcut o declarație zguduitoare în momentul în care jurnaliștii i-au făcut o surpriză cu ocazia zilei sale de naștere. Potrivit B1, După ce a fost difuzat un colaj cu poze din cariera fostului sportiv, Cornel Dinua făcut un comentariu trist referitor la înaintarea în vârstă. Dinu a mărturisit că ar prefera să plece mai repede din această lume.

loading...

„Ce diferență este între frumusețea tinereții și cât de urâtă este bătrânețea. Dumnezeul să-l ierte, Fănuș Neagu, avea o explicație care nu pot să o spun de această dată, că bătrânețea într-adevăr este groaznică! Și mai mult de atât nu regret. Am trăit niște vremuri extraordinare și am cunoscut niște oameni fantastici.

loading...

Am jucat de fiecare dată cu gândul la marele public și să încerc să îi creez bucuria unei execuții, a unei reușite. L-am respectat pe marele public, am lăcrimat de fiecare dată când mi s-a cântat imnul național, dar din păcate am ajuns la o vârstă în care necazurile, societatea în care am ajuns mă deprimă din toate punctele de vedere.

Regret foarte mult că tinerețea a fost atât de frumoasă, iar bătrânețea îmi dă prilejul să constant că parcă acest neam, felul în care se comportă, nu este neamul meu! Nu am crezut că putem să fim atât de sălbatici, să distrugem, să avem capacitatea de distrugere, să fim atât de egoiști, atât de răi unii cu alții. Trăiesc în suferință acești 68 de ani, dar vă mulțumesc din suflet că mi-ați adus aminte de momente plăcute ale tinereții”, a declarat Dinu.

Întrebat ce-și dorește la împlinirea vârstei de 68 de ani, Dinu a răspuns: „O să supăr, dar parcă aș vrea să plec mai repede din această lume în care mă regăsesc foarte puțin sau aproape deloc….„.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });