Cozmin Gușă dă indicații despre cine ar trebui să meargă la vot și cine să stea acasă
News

Cozmin Gușă dă indicații despre cine ar trebui să meargă la vot și cine să stea acasă

Consultantul politic Cozmin Gușă a făcut un apel către votanții din România prin care le cere anumitor români să nu meargă la vot, pentru că vor face mai mult rău decât bine. Este greu de înțeles cum poți îndemna un om să renuțe la votul său și cu ce drept poți face asta, dar pentru Cozmin Gușă probabil asta nu mai contează.

loading...

„Noi suntem într-un moment foarte complicat. Noi ca țară. Politicienii nu o să spună asta, pentru că, în mod evident, vinovat e cel de la volan care te-a adus prin gropi. Și dacă îi vedem, sunt tot ăia. Că indiferent cât am puncta noi originea răului în România, pe cei care candidează astăzi îi găsim și acum 10 ani, și acum 15 ani, și dacă nu-l găsim pe Iliescu, găsim emulii săi sau unii care îl imită.

loading...

În aceste condiții, vreau să fac un apel în această situație critică a României, românii care nu se informează, românii care se simt mai slab pregătiți, ca să nu zic proști, care sunt indiferenți la soarta comunității, mai bine să se gândească să nu meargă la vot, pentru că mai rău fac. N-am spus niciodată lucrul acesta, dar noi avem din ce în ce o masă mai mare de oameni care se entuziasmează prea ușor în necunoștință de cauză.

Nu am nimic cu cei care, informați fiind, pot să greșească conform raționamentelor lor, dar să facă efortul de informare. La noi românii nu se mai informează, doar se revoltă. Și dacă mai sunt și activi din punct de vedere electoral, nasc niște monștrii. Din acest entuziasm sau din această revoltă, de la caz la caz, se nasc niște monștrii politici. Și de aceea românii ce nu se informează mai bine să nu meargă să voteze”, a spus Gușă la Realitatea Tv.

Cozmin Gușă a subliniat faptul că românii nu mai sunt interesați să se informeze, iar acest lucru se vede în audiențele TV. Acesta a explicat că Parlamentul României de astăzi nu se va schimba în bine odată cu venirea noilor parlamentari.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });