Creatură demonică într-un spital. Adevărat sau fals? / Video
Socant

Creatură demonică într-un spital. Adevărat sau fals? / Video

Într-un spital din America a fost surprinsă o creatură demonică! Ea se plimba în voie deasupra patului unui pacient, care a murit câteva ore mai târziu!

Pe YouTube circulă de ceva timp un videoclip în care apare o creatură înspăimântătoare care se plimbă pe patul unui pacient aflat la terapie intensivă, potriviti realitatea.net.

Curios e faptul că pacientul a murit la câteva ore după această înregistrare, care a fost preluată de pe camerele de pe supraveghere dintr-un spital.

loading...

Nu se ştiu prea multe despre această fotografie decât că a fost luată de pe site-ul reddit.com, fiind uploadată de un user anonim.

Acel user spune că poza a fost captată dintr-un spital din SUA, fiind de fapt o fotografie cu telefonul a imaginilor surprinse pe monitor de camera de supraveghere.

Această creatură întunecată pare a se afla deasupra patului pacientului, care stătea întins.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });