News

Cristache, întrebări dureroase pentru Liiceanu după mesajul penibil de la GDS

Scriitorul Gabriel Liiceanu a susținut, marți seară, cu mintea înfierbântată că ar face pușcărie în locul lui Liviu Dragnea ca să scape țara de legile justiției pregătite de PSD. Un mesaj penibil!

„Au apărut oameni care au început să spună că stau ei la închisoare în locul lui Liviu Dragnea. Eu mă înscriu primul pe listă să preiau o parte din condamnare. Vă spun sincer, mi-aș da parte din libertate să salvez țara de asemenea monstruozități”, a spus Liiceanu în timpul dezbaterii pe tema modificării Legilor justiției organizată de GDS.

loading...

Jurnalistul Ionuț Cristache a reacționat dur și l-a săgetat cu întrebări dureroase. 

„Foarte bine ca avem intectuali implicati civic, foarte bine ca avem intelectuali care nu mai sunt dispusi sa ierte niciun derapaj politic, dar care sunt dispusi sa lupte cu oricine pentru niste principii sanatoase! Bravo, domnule Liiceanu! Bravo pentru pozitiile dvs. publice de pana acum! Bravo, dar am o intrebare? Unde ati fost inainte de ’89? Sub ce piatra v-ati ascuns? De ce nu ati luat atitudine pe atunci? De ce nu ati scris atunci? De ce nu ati vorbit atunci? De unde resursele de curaj acum? De ce nu si atunci!

Un singur om a avut curaj atunci? Mircea Dinescu… atat a putut intelectualitatea romaneasca atunci! Sa dea un singur curajos? Dvs. ce faceati cat domnul Dinescu era arestat la domiciliu? Curajul, daca e, nu tine cont de istorie? Moralitatea, daca e, nu cunoaste frica? Cred ca unii si-au ratat sansa istorica si ar face orice azi ca sa o recastige! Prea tarziu!,” spune Ionuț Cristache.

loading...
To Top