News

Cristiana Anghel: Avem Guvernul trădării naționale. Dacă Fiscul e corect de nu îi ia casa lui Iohannis?

Premierul Dacian Cioloș a fost făcut cu ou și cu oțet astăzi în Senat, unde a fost invitat să explice modul în care ANAF acționează împotriva Antenelor. După ce premierul și-a anunțat tot sprijinul pentru acțiunea ANAF, Cioloș a intrat în gura tuturor senatorilor care au luat cuvântul. Cea mai vehementă a fost Cristiana Anghel care a dat de pământ cu premierul. dacian_ciolos_76486900

„Domnule Cioloș, eu nu am să mă port cu mănuși cu dumneavoastră. Eu nu am să fiu astăzi o doamnă cu mănuși. Voi spune exact ceea ce gândesc. Vreau să mă uit în ochii dumneavoastră pentru că aparent domnul Cioloș pare un om bun. Când te uiți la dumnealui zici că poți să-l pui la rană pentru că îți face bine. Să te ferească Dumnezeu să-l pui la rană că mori otrăvit. De ce spun asta? Păi cum să vină el și să ne spună că este normal ce se întâmplă cu ANAF-ul când el este ombilicat legat de acest caz?”, a spus Cristiana Anghel în Senat.

loading...

„Dacă domnul de la ANAF este atât de independent, de ce nu s-a dus la Sibiu să ia casa lui Klaus Iohannis pe care a luat-o prin fals? (…). Sunteți premierul României, domnule! Sunteți în stare să vă urcați pe cadavre pentru bani și pentru putere. Vă spun aceste lucruri în față”, a continuat ea. Senatoarea UNPR Florina Jipa s-a declarat dezamăgită de afirmațiile premierului Dacian Cioloș în cazul abuzului asupra Antena 3.

„Domnule prim-ministru, prin poziția pe care ați ocupat-o în fața noastră, mă faceți să îmi scadă încrederea în dumneavoastră. Parcă nu mai sunteți același. Nu vă stricați imaginea. Ați fost până acum apreciat până dincolo de limite. Astăzi ați venit să ne spuneți că s-a respectat legea, că totul este în regulă și că aceste cinci televiziuni trebuie evacuate. Domnule Cioloș, dumneavoastră aveți la îndemână toate instrumentele necesare pentru a rezolva cazul. Cei care v-au făcut speechul au făcut multe greșeli, dar nu o să le corectez eu”, a spus Florina Jipa în plenul Senatului.

„Să înțeleg că modul în care a acționat ANAF este manifestul schimbării? Normalitatea promisă?”, a fost întrebat Cioloș și de Daniel Barbu (ALDE). Mircea Geoană și-a exprimat regretul pentru modul în care Dacian Cioloș abordează problema și a susținut că altceva a promis la început de mandat. Senatorul Șerban Mihăilescu a cerut, miercuri, de la tribuna Senatului, mai multă implicare din partea premierului Dacian Cioloș în cazuri în care există suspiciune de abuz al puterii. ”E, noi nu vă cerem decât să vă cereți scuze, să spuneți că nu se va mai repeta, ori să îi demiteți pe ăia de la ANAF. Trebuie să ne liniștim cu această idee, nu putem să permitem oricui să își bată joc de oricine, în afară de cei care sunt periodic, la putere. Vă cer să vă gândiți și să ne trimiteți și nouă punctele de vedere, dvs nu răspundeți niciodată la nimic. Aș vrea o abordare europeană la nivel de Guvern și nu doar așa, ba p-a mă-tii.”

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top