News

Cristiana Anghel, mesaj TULBURĂTOR după internarea lui Dan Voiculescu

Fostul senator Dan Voiculescu, încarcerat la Penitenciarul Rahova, a fost transportat, vineri după-amiază, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală, el urmând să fie supus unei intervenţii chirurgicale, au declarat surse medicale.

Dan Voiculescu, internat vineri după-amiază la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală, va fi operat, cel mai probabil, sâmbătă dimineaţă, echipa medicală urmând să ia această decizie în funcţie de evoluţia bolii, au declarat, pentru Mediafax, surse din rândul doctorilor.

loading...

Vineri în jurul orei 21.30, Dan Voiculescu nu era încă operat, cel mai probabil, acest lucru urmând să se întâmple sâmbătă dimineaţă, au precizat sursele citate. Cristiana Anghel a avut un mesaj tulburător după aceste evenimente.

”Nu s-au lasat până nu l-au adus în pragul morții. Nenorociților, credeți că nu veți plăti aceste odioase crime?! Nimeni nu l-a ajutat. I-au mâncat banii și-atât. Mă doare sufletul. Este unul dintre cei puțini din politică care nu mi-a cerut bani pentru partid. Spunea că eu plătesc cu imaginea mea curată și cu munca din parlament. S-a purtat cu mine precum un tată. Îi doresc din suflet să treacă și peste acest obstacol. Ajută-i Doamne!

PS Tăriceanu a vrut să sponsorizez partidul cu 630 de milioane lei (vechi). Și, pentru că nu am avut suma această imensă, prima dată a refuzat să mă pună pe liste la parlamentare, apoi i-a dat locul meu lui Cupă, fost președinte PDL Gorj… Și mai are și tupeul spună că l-a șantajat Daniel Constantin cu listele… halal să le fie celor care n–au niciun Dumnezeu! Și da, am dovezi. Comunicatul oficial pe care l-a dat de la Neptun”, a precizat Cristiana Anghel.

loading...
To Top