Cristoiu: Cioloș putea să demită tot Guvernul în frunte cu el, că oricum nu face niciunul nimic
News

Cristoiu: Cioloș putea să demită tot Guvernul în frunte cu el, că oricum nu face niciunul nimic

Ion Cristoiu a susținut că premierul Dacian Cioloș putea la fel de bine să demită toți miniștrii și să plece și el pentru că oricum nimeni nu face nimic. Jurnalistul a criticat actualul Guvern, afirmând că membrii săi nu fac decât să intre în polemici cu politicienii. Cristoiu a dat și exemplul lui Ghinea, recent numit la Ministerul Fondurilor Europene, care nu a făcut nimic, doar s-a certat cu Ponta

”Au fost demiși niște miniștri despre care habar nu am. Am habar despre declarațiile lor absolut imposibile și iresponsabile. De exemplu, cel al Comunicațiilor se ocupă de IT, de un domeniul extraordinar, dar ne-a vorbit despre învățământ gratuit, cel al Transporturilor a spus despre trenurile de lux. Vorbim despre Miniștri care fac declarații pe Facebook. Ei făceau și înainte, dar nu îi băga nimeni în seamă. Din punctul meu de vedere, sunt cetățeni care nu au făcut nimic și vor fi înlocuiți cu alții care nu vor face nimic, în condițiile în care vor intra în concediu, apoi vor pleca de la Guvern că vin alegerile”, a susținut jurnalistul la B1 TV.

Cristoiu a dat și exemplul lui Ghinea, recent numit la Ministerul Fondurilor Europene, care nu a făcut nimic, doar s-a certat cu Ponta:

loading...

”Premierul a demis cu mare zgomot Ministrul de la Fondurile Europene și l-a adus pe Ghinea, care este un ONG-ist, și primul lucru pe care Ghinea l-a făcut a fost să intre în polemică cu Ponta. Dacă vrea să fie respectat, Cioloș ar trebui să-i avertizeze că trebuie să muncească și să aibă comunicare publică în legătură cu munca lor. Domnul Ghinea nu a făcut nimic, dar s-a certat cu Ponta. Eu nu mă aștept de la un Ministru să polemizeze pe Facebook cu alți politicieni, ci să muncească. Puteau să rămână toți la fel de bine că oricum cei care vin nu fac nimic”.

Premierul Dacian Cioloș a anunțat marți că ministrul Transporturilor, Dan Costescu, ministrul Comunicațiilor, Marius Bostan, ministrul Educației, Adrian Curaj, și ministrul delegat pentru relația cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, au fost schimbați din funcție.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });