Cristoiu: Cum dracu să mai administrezi țara cu un Guvern despre care se discută zi de zi doar din perspectiva remanierii?
News

Cristoiu: Cum dracu să mai administrezi țara cu un Guvern despre care se discută zi de zi doar din perspectiva remanierii?

Jurnalistul Ion Cristoiu face in Gandul de miercuri o radiografie a scandalului din PSD care ”merge” spre caderea Guvernului Grindeanu. El noteaza ca deși pare absurd, după nici jumătate de an de la investirea Guvernului Sorin Grindeanu, PSD a declanșat Campania de dărîmare a Guvernului.

”Nu-i exclus ca Liviu Dragnea, cel care a declanșat campania de dărîmare a Guvernului PSD din simplul motiv că premierul n-a fost suficient de convingător ca paznic la heleșteul latifundiarului de Teleorman, să renunțe la ambițiile sale de dărîmare a Guvernului. Fie pentru că Sorin Grindeanu îi va pupa în public vîrful papucului sultănesc, fie pentru că Președintele îi va da semnal să n-ajungă la pixul cotrocenist.

Indiferent de rezultatul acestei campanii în privința Guvernului, pentru PSD el nu poate fi decît dezastruos. Ca să-l citez aici pe Victor Ponta PSD a avut în postdecembrism uriașul atuu al excelenței administrării țării.
Penali, corupți, ghiorțani, lipsiți de maniere, cu viziuni de carte poștală de prost gust asupra lumii, liderii PSD au reușit să aducă partidul la Guvernare prin imaginea de partid care știe să guverneze și, prin asta, știe să păstreze o minimă stabilitate politică.

loading...

Guvernul Sorin Grindeanu n-a trecut nici măcar jumătate de an de Guvernare. La nici șase luni de la investire, se discută iată despre căderea Guvernului sau, în cel mai bun caz, de remaniere. E suficient să parcurgi presa ultimului timp pentru a vedea că principala știre despre Guvern e remanierea.

În doar șase luni, Guvernul Sorin Grindeanu a fost remaniat de de două ori. Între remanieri, despre Guvernul Sorin Grindeanu s-a discutat în public doar cînd și cum se va remania Guvernul. Cele 6 luni de Guvernare au fost pur și simplu șase luni de atmosferă de remaniere. Cum dracu să mai administrezi țara cu un Guvern despre care se discută zi de zi doar din perspectiva remanierii?”, scrie printer altele Cristoiu.

 

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });