Cristoiu: Mă aştept la plecarea lui Klemm! Şi-a permis să se urineze pe faţă în capul nostru. Kovesi…
Life

Cristoiu: Mă aştept la plecarea lui Klemm! Şi-a permis să se urineze pe faţă în capul nostru. Kovesi…

Jurnalistul Ion Cristoiu notează în Gândul de joi că se aşteaptă ca Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm să plece cât mai repede. Acesta susţine în editorial că Ambasadorul Klemm şi-a permis să declare un cetăţean român (n.r. – Codruţa Kovesi, şefa DNA) de neatins de instituţiile româneşti, deoarece respectivul e Protejat de ambasada SUA la Bucureşti. Mai mult, oficialul american spune de un an încoace, de cînd a aterizat la Bucureşti, că sîntem corupţi, hoţi, bandiţi, penali.

„Toți ambasadorii acestor Mari Puteri știau că sunt Stăpînii României. Dar tot ei știau că bunul simț cere ca oaspetele să fie cuviincios față de gazde. Nu s-a mai pomenit pe lumea asta să-ți intre cineva în casă ca oaspete și cum a intrat să spună că nevastă-ta e curvă și tu un derbedeu. Deși știau c-o pot face fără să li se întîmple nimic, niciun ambasador al acestor mari puteri nu şi-a îngăduit să se urineze pe faţă în capul nostru. Prin Hans Klemm America a rupt această tradiţie de bun-simţ şi a inaugurat o tradiţie în relaţia dintre un ambasador străin şi o ţară gazdă: Porunca dată pe faţă, porunca umilitoare, prestaţia de ciocoi. Hans Klemm a aterizat la Bucureşti cu o misiune asemănătoare celei asumate pe vremuri de ambasadorul sovietic. Ambasadorul american a aterizat la Bucureşti pentru a impune lupta împotriva corupţiei drept singurul comandament național. Pentru aceasta, Hans Klemm a proclamat România drept una dintre cele mai corupte țări de pe glob. Ambasadorul Hans Klemm ne spune de un an încoace, de cînd a aterizat la Bucureşti, că sîntem corupţi, hoţi, bandiţi, penali.Dar nu numai atît”, notează Ion Cristoiu.

loading...

Jurnalistul a mai atras atenţia că Ambasadorul Hans Klemm şi-a permis să declare un cetăţean român de neatins de instituţiile româneşti, deoarece respectivul e Protejat de ambasada SUA la Bucureşti. E vorba de Codruţa Kovesi, șefa unui Departament al Parchetului General. Cristoiu considera că despre un procuror general adjunct ambasadorul Hans Klemm a spus şi spune cuvinte infinit mai frumoase decît despre domnitorii români, decît despre Mărăşeşti, decît despre martirii noştri.

“Potrivit lui Hans Klemm, Codruţa Kovesi nu poate fi criticată de presa română nici măcar cu o virgulă. Cine o critică pe Codruţa Kovesi pune la îndoială Parteneriatul strategic al României cu America. O dată cu schimbarea administraţiilor de la Washington e obiceiul să se schimbe şi ambasadorii din diferite ţări. Poate va fi schimbat şi Hans Klemm. Va veni un alt ambasador. Poate un ambasador adevărat și nu unul trimis de Administrația democrată, drept răsplată c-a dat ceva parale pentru campania lui Obama. Deşi, tare mă tem că oricine îl va înlocui pe Hans Klemm se va comporta precum Hans Klemm acum. Nu de alta, dar îl va invita să fie Ciocoi însăşi elita românească. Nu-i ea elită de babuini?!”, a subliniat Cristoiu. (foto: ytimg.com)

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });