News

Cristoiu, NECRUȚĂTOR cu Iohannis: Trump l-a bătut pe umăr pe Klaus și pentru asta fiecare român scoate…

Agenția Reuters a difuzat știrea potrivit căreia Departamentul de Stat al SUA și-a dat acordul pentru ca America să vîndă Rom’niei Rachete Patriot în valoare de 3,9 miliarde dolari. Jurnalistul Ion Cristoriu scrie pe blog că ambasadorul american Hans Klemm s-a grăbit să felicite Rom’nia pentru această decizie a Departamentului de Stat.

”Hans Klemm a fost pînă nu demult o marionetă a Democraților. În timpul campaniei prezidențiale din SUA, dar și după ce Donald Trump a fost declarat Președinte, Hans Klemm a plîns-o pe Hillary Clinton, pe care a votat-o împreună cu restul ambasadei SUA la București. Prin lingătorii săi de clanțe din Rom’nia, între care se numără Fostul Florian Coldea, Hans Klemm a dus o politică publică de contestare a noului președinte”, scrie Cristoiu/””

”Pentru aceste rachete inutile Rom’nia dă colosala sumă de 3,9 miliarde de dolari. 3,9 miliarde luați de la spitale, de la autostrăzi, de la școli și grădinițe și dați companiilor americane de armament.
E limpede că pentru aprobarea vînzării trebuie felicitat Departamentul de Stat al SUA și nu Guvernul Rom’niei.
Nu de alta, dar America e cea care se pricopsește cu 3,9 miliarde de dolari pe vibratoarele fără baterii care sînt Rachetele Patriot și nu Rom’nia, care dă acești bani”, a adăugat jurnalistul.

Cristoiu mai scrie faptul că fiind contestat virulent de către o mare parte a Americii, Donald Trump a pornit o cruciadă de proporții pentru a obține afaceri profitabile pentru America. Una dintre acestea a fost cu Romania.

loading...

”Klaus Iohannis, un președinte practic inexistent după doi ani și ceva de mandat, căruia nu i-a ieșit nimic în afara de grătarele cu amicii în weekend și voiajele cu Răvășitoarea în restul timpului, era înnebunit să beneficieze de o vizită la Casa Albă. Știind asta, negustorul Donald Trump i-a oferit-o (cel costa?) în schimbul contractului fabulos de rachete Patriot. Drept bonus l-a bătut pe Klaus Iohannis pe umăr.

Această bătaie pe umăr a devenit pentru propaganda prezidențială din Rom’nia, echivalentul momentului numit Marea Unire sau Cîștigarea Independenței. Pe noi, rom’nii, ne costă 3,9 miliarde de dolari. O sumă de 220 de dolari, cum a calculat Ionuț Cristache pe Facebook, pentru fiecare locuitor al țării”, notează Cristoiu.

Acesta a adăugat și faptul că pentru o sumă (e drept, mai mare) polonezii au beneficiat de o vizită și un discurs lingușitor ale Donald Trump.

”Pentru 3,9 miliarde dolari dați pe niște vibratoarele fără baterii care sînt Rachetele Patriot, noi am beneficiat de un bătut e pe umăr (drept) al lui Klaus Iohannis. Dacă-l bătea pe amîndoi, cît plăteam?”, se intreabă Cristoiu.

loading...
To Top