Life

Cristoiu o pune la punct pe Alina Gorghiu: Paraşutata lui Klaus Iohannis în fruntea PNL

Război deschis între copreședintele PNL, Alina Gorghiu, și jurnalistul Ion Cristoiu. Gorgiu l-a ironizat pe Cristoiu după ce acesta a afirmat că Iohannis a avut un cuvânt de spus în demisia lui Oprea, iar jurnalistul se pare că nu a uitat acest lucru. 

loading...

„Doamne, ce delir!!!! Căldura produce daune majore! O să vedeți câtă dreptate am curând. Sper sa se racoreasca, poate vine o ploaie buna. Ca sa stiti de la mine ca e falsa toata teoria legata de PNL. Iar asta veti constata”, spunea acum câteva zile Gorghiu. Într-un editorial în care Cristoiu analiza reacția partidelor la demiterile recente din Guvernul tehnocrat, acesta și-a amintit de Gorghiu și a numit-o „paraşutata lui Klaus Iohannis în fruntea PNL”.

„Liviu Dragnea, liderul Opoziţiei întruchipate de PSD, formaţiune care a votat cu ambele mîini pentru instalarea Guvernului Dacian Cioloş, s-a mulţumit să ne informeze că înainte de a face anunţul premierul i-a dat un telefon pentru a-l avertiza să nu fie surprins. Despre copreşedinta PNL, Alina Gorghiu n-are nici un rost să mai vorbesc. Paraşutata lui Klaus Iohannis în fruntea PNL a scris ceva şcolăresc, cu zbenghiuri de sărit într-un picior, pe tabla Facebook-ului. Atîta o duce căpşorul!”, a scris Cristoiu pe blog.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top