News

Cristoiu râde de Gigolo de la Cotroceni: Etapa critică a bărbăției își spune cuvântul chiar și la președinți

În Gândul de Luni, Ion Cristoiu abordează trei subiecte, printre care ținuta lui Iohannis de la baza Mihail Kogălniceanu, interviul Codruței Kovesiacordat publicației Ziare.com și demiterea lui Eugen Teodorovici, după ce a propus impozitarea BOR.

„Cu ochelari de soare, tip frizer venit în Centru la film, într-o ținută de Gigolo, semn că o inevitabilă etapă critică a bărbăției își spune cuvântul chiar și la președinți”, Cristoiuspune despre Iohannis că a oferit presei un răspuns de „nerod sau de șmecher”, vizând argumentarea din spatele achiziționării rachetelor patriot.

loading...

Despre Codruța Kovesi, Cristoiu spune că este șocat că o doamnă a folosit cuvântul „cur”: „

Ce vrea să spună Suita în copac? Că ea n-a folosit aceste expresii în cadrul ședinței de muștruluire a procurorilor din subordine pe motiv că aceștia nu mai ascultă comenzile date de ea. Că printr-un soft comercial s-a făcut un colaj din cuvinte precum cur, mîncați-aș. Colajul a folosit, totuși, recunoaște Codruța Kovesi, cuvîntul cur, zis cu gurița ei, dar într-un alt context decît cel al ședinței cu procurorii. Noi am fost șocați nu însă de folosirea cuvîntului respectiv în cadrul ședinței, ci de folosirea lui de către o doamnă”.

În cazul lui Teodorovici, pune în discuție tam-nesamul propunerii de a impozita BOR-ul, obsesia sa de a fi vedetă făcându-l să susțină în spațiul public „nerozii cu ghiotura”/

loading...
To Top