Cristoiu șterge pe jos cu Proiectul de țară lansat de Iohannis: O trăncăneală
Life

Cristoiu șterge pe jos cu Proiectul de țară lansat de Iohannis: O trăncăneală

Jurnalistul Ion Cristoiu apreciază într-un editorial că proiectul de țară lansat de Iohannis nu este mai mult decât o trăncăneală care nu are nimic concret. Mai mult, Cristoiu spune ironic că Iohannis nu a ales să vorbească despre problemele reale ale românilor, autostrăzi, W.C.-uri în casă, trenuri care să nu întîrzie, acestea fiind mult prea mici pentru nivelul lui.

loading...

“A venit Klaus Iohannis după aproape doi ani de mandat petrecuţi cu Soţia şi s-a gîndit că n-are nici un rost să ne facă autostrăzi, W.C.-uri în casă, trenuri care să nu întîrzie, softuri care să meargă, spitale în care să nu mori cu zile. Toate aceste lucruri sînt prea mici. Convins de asta, Klaus Iohannis a socotit că românii au nevoie nu de autostrăzi, nu de trenuri, nu de subvenţii în agricultură, ci de un Proiect de ţară. Şi marţi, 5 iulie 2016, acest Proiect s-a lansat cu huiet. Se numeşte România competitivă”, a scris Cristoiu.

loading...

Jurnalistul afirmă că toate acestea strategii se vor termina în stilul classic românesc, cu mici și friptane.

“Marţi 5 iulie 2016, nu s-a lansat un Proiect de ţară. S-a lansat un lung şir de simpozioane, mese rotunde, dezbateri, şedinţe despre Proiectul de ţară. Altfel spus, marţi, 5 iulie 2016, s-a lansat o nouă şi amplă Trăncăneală. Am răsuflat liniştit. N-am pierdut nimic. Trăncăneala nu e o noutate la noi. Și cum în România nu există dezbatere de idei care să nu se încheie cu mici, muștar și chiar friptane, se fac pregătiri pentru masa de după simpozion. După Lansarea Proiectului de țară știu ce se va întîmpla. În fața Aulei se vor descărca tăvi cu mici nu numai dimineața, ca pînă acum, ci și după amiaza, ba chiar și noaptea uneori!”, a adăugat jurnalistul.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });