News

Crunta ”DRAMĂ” prin care trece Băsescu: După 44 de ani de muncă am o pensie de…

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat la România TV că pensiile speciale reprezintă un furt din banii publici. El a vorbit și despre ”drama” prin care trece. Râuri de lacrimi ne-au cuprins când a fost redactată această știre. Probabil doar un om fără inimă ar putea trece nepăsător pe lângă soarta crudă pe care trebuie să o îndure fostul președinte.

”Vreau sa stiti ce inseamna pensie la un om care a ocupat cele mai mari functii în Romania, 2.906 lei. Asta e pensia mea după 44 de ani și 6 luni de muncă. Pensie ca a unui sergent major. Daca la pensii nu suntem echitabili unde sa mai fim, salarizarea s-a mai reglementat acum si cred ca si pensiile trebuie puse la punct”, a suspinat Băsescu.

loading...

Acesta a mai explicat:

Furtul se face astfel, retineti ce spun, in ultima luna se dau prime mari si ei ies cu 85% din ultimul venit si nu numai ei si magistratii si ei fura fara rusine.  Toti devin apoi angajati civili si mai iau si salariu ca ei sunt oameni responsabili. Cand ii vezi zici ca sunt monumente de incredere, nu numai generalii si diplomatii si magistrati. Daca vor sa stabileasca viabilitatea sistemului de pensii trebuie revenit la legea din 2010

loading...
To Top