CTP, o nouă declarație controversată: Nașterea unui copil este o faptă nedemocratică
News

CTP, o nouă declarație controversată: Nașterea unui copil este o faptă nedemocratică

Jurnalistul cristian Tudor Popescu revine cu o nouă declarație controversată despre copii. El spune că aducerea pe lume a unui copil este o faptă nedemocratică. El mai consideră că sunt foarte puțini părinții capabili să crească niște copii care nu le seamănă. Acesta mai spune că oamenii fac copii că le este teamă de moarte și cred că prin copii ei continuă să mai trăiască.

loading...

Aducerea pe lume a unui copil este unul dintre cele mai nedemocratice fapte din această lume. De ce? Pentru că acel copil nu este întrebat dacă dorește să vină pe această lume, în această țară și să fie fiul sau fiica părinților care-i hotărăsc venirea pe lume.

loading...

Nu-l întreabă nimeni, toate astea i se pun în față. Părinții dau naștere unui copil, dar în subconștientul lor, și-n conștientul și-n subconștientul lor așteaptă ca acel copil să le semene. Fiecare dintre ei așteaptă să semene cu el. Dacă acel copil se întâmplă să nu semene cu niciunul din părinții lui, să fie total diferit, să aibe niște reacții atunci când începe și el să vorbească și să gândească, pe la 10-11 ani, să primească de pildă, o cruciuliță de la mama lui, cadou de ziua lui, să o ia de la gât și să spună mama n-are rost să-mi dai așa ceva pentru că eu nu cred că există Dumnezeu.

Ăla de care-mi vorbești tu, de 10 ani încoace. Deci oamenii nu au ce face cu copii care nu le seamănă. Sunt foarte puțini părinții capabili să crească niște copii care nu le seamănă. Apoi, părinții sunt foarte stresați de ideea că vor muri, că orice ar face, oricât s-ar agita, oricât ar aduna pe lumea asta, tot or să moară. Și atunci copiii sunt o modalitate de a se amăgi că n-or muri de tot”, spune Cristian Tudor Popescu.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });