News

CTP, atac uluitor la adresa „vânătorilor” cucuvelei mov

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu sare în apărarea Codruţei Kovesi în scandalul legat de adresa de email cucuveauamov@gmail.com care se presupune că i-ar aparţine şefei DNA şi a comunicat pe ea cu mai multe persoane dând informaţii confidenţiale. Cel puţin aşa au susţinut mai multe persoane în spaţiul public.

loading...

„Popularul infractor în delir S. Ghiță, după ce s-a contorsionat în fel și chip ca să reiasă că șefa DNA era prietenă cu el, a adus pe piață un mail de la cucuveaua mov, care era, firește, Kovesi, de vreme ce așa zice Ghiță, urmat de două bufnițe gablonț, luate de la Dragonul Roșu, pasămite ca daruri de la dna Kovesi, venită în vizită la el. Bine că S. Ghiță n-a scos vreun sutien, ceva, să spună că șefa DNA l-a uitat la el și că vrea să i-l dea înapoi.

Un alt campion al manipulării pentru oligofreni revine în forță pe ecrane: T. Băsescu. După Udrea, DNA i-a deranjat și urmașa cea mare, drept care iată cum argumentează un fost șef de stat existența cucuvelei mov: „Ghiță este IT-ist. Îmi este greu să cred că n-a adunat de pe acea adresă mult mai multe mail-uri. Și am auzit declarații chiar în seara asta, că doamna Kovesi transmitea documente din dosar și rechizitorii folosind ori această adresă, ori adresa oficială. Domnul Ghiță nu putea greși, pentru că intră la pușcărie cu asemenea afirmații”, a scris CTP in Republica.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top