News

CTP gafează TERIBIL în privința lui Tudorel Toader. Ce spus și cum a fost

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu l-a înfierat pe ministrul Justiției după ce acesta și-a prezentat prouectul referitor la legile Justiției. Mai mult, acesta probabil s-a luat după presa sistemului care susținea că Toader a fugit în concediu și a spus alarmist că ministrul Justiției a aruncat s-a comportat ca un terorist aruncând pachetul exploziv în mulțime și s-a topit în peisaj.

”România este supusă unui atac continuu din interior. Un episod al acestui război a fost actul terorist pe care l-a practicat ministrul justiției. A procedat aidoma unui terorist: și-a aruncat pachetul exploziv în mulțime și s-a topit în peisaj. Asta este terorism la nivel de stat, asta a făcut dl. Toader cu acest pachet îndreptat împotriva statului de drept, urmărând un Romexit, o scoatere a României din Europa cel puțin la nivelul justiției”, spunea Popescu.

loading...

Doar că CTP și-a luat o țeapă care a arătat cât este de informat. Ministrul era la treaba deci nu a fugit nicaieri ba chiar a confirmat asta si dupa a avut si o conferinta de presă.

„Absolut neadevarat (ca de azi sunt in concediu, n.red.). E o informatie gresita. Astazi la 08:30, am intrat intr-o sala de sedinta la o judecatorie (judecatoria Urziceni, n.red.). Voiam sa vad de la program, pana la procedurile de desfasurare a sedintei de judecata, iar acum sunt in deplasare catre un penitenciar. Eu am spus de multa vreme ca nu am luat si nu iau concediu”, a spus joi ministrul la Europa FM. Chiar dacă a fost fals, și-a retas CTP comentariul negativ?

loading...
To Top