News

CTP, plin de VENIN după ELIBERAREA lui Dan Voiculescu

Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 decizia de eliberare din închisoare a lui Dan Voiculescu, despre care a spus că a făcut o afacere „foarte rentabilă”: „20 de milioane per anul de puşcărie”.

„Domnul Voiculescu a făcut o afacere foarte bună, înţeleg că prejudiciul în dosarul care l-a trimis la puşcărie pentru 10 ani, privatizarea ICA, era de 60 de milioane de euro, aşadar a stat în puşcărie 3 ani, deci 20 milioane de euro per anul de puşcărie, cred că e destul de rentabil”, a declarat jurnalistul.

Potrivit acestuia, Voiculescu este un câştigător: în puşcărie s-a concentrat pe scriere, „a îmbogăţit cultura naţională, nu cred că ar trebui să fie foarte supărat”.

Cristian Tudor Popescu s-a întrebat de ce statul nu a valorificat bunurile confiscate de la Dan Voiculescu şi de la familia sa.

loading...

Dan Voiculescu a părăsit ieri închisoarea… ieșind din spital. Tribunalul București a decis definitiv ca fostul senator să fie eliberat condiționat, după ispășirea a trei ani de închisoare. El a fost condamnat în 2014 la 10 ani de închisoare.

„Am avut un sindrom de ocluzie intestinală mecanică, provocată de o strangulare a intestinului subțire. Aceste episoade sunt foarte periculoase pentru că dacă nu ești operat în șase ore se sparge intestinul și totul intră în organism. Mulțumesc doamnei doctor Petrescu de la Pușcăria Rahova și lui Sorin Oprescu. Doamna doctor aproape m-a obligat să vin la spital, iar dl. Oprescu a reușit printr-un cocktail de No-Spa să mă liniștească câteva zile. Am avut un fel de preinfarct dar pe intestin ”, a spus el, despre starea de sănătate, adăugând că „sigur” va fi operat.

Fondatorul Partidului Conservator a făcut și ironii în legătură cu dosarul în care a fost condamnat la zece ani de închisoare, ispășind doar trei. Despre acest dosar, el a susținut în reptate ori că a fost condamnat prin „telepatie”.

„Rugămintea e să închidem ochii ca să continui. Eu am vrut prin telepatie să ne teleportăm la poartă la Rahova. Acum suntem acolo, despre Rahova pot să vă spun că indiferent de vorbe mie mi-au fost furați 3 ani din viață. Acești ani nu mi-i mai dă nimeni chiar dacă intră Băsescu la închisoare sau dacă va plăti toată lumea pentru abuzurile făcute”, a susținut el.

loading...
To Top