News

CTP, pus la PUNCT pur și simplu: Politica inginerilor cu gecuta de fochist

CT Popescu a fost taxat dur într-un editorial scris de Valentin Boeru de la National. Acesta scrie ironic că CTP ramane cel mai fin analist al tuturor timpurilor. Ghiceste tot ce s-a intamplat in trecutul care zgandara viitorul, dar sa nu fie vorba de Adevarul si de caderea lui. O nimereste si cu Ilie Nastase, cand spune ca nu a inteles nimic din tenis. Doar el, haulind in viitorul de ieri, are voie sa pronunte verdicte atat de imbecile.

”Doar el poate sa analizeze meciurile Simonei Halep, desi a ramas corigent pana si la tintar. Numai el poate sa traga concluzii solide, cu argumente de neclintit. In 2001, decreta homosexualitatea ca fiind imorala si devianta, ca dupa 15 ani sa i se zgaltie aceleasi argumente si sa spuna ca nu mai e imorala.

loading...

In 1999 iubea Biserica Ortodoxa Romana si o voia Biserica Nationala, dupa care, azi, o critica de-i sar in aer sutanele si-i plesnesc clopotnitele. Asa e in tenis. Mahala cu oricine ii vine bine la mana.

Priceput la orice, de la batutul penei de lemn si pana la ingineria politica si politica inginerilor cu gecuta de fochist. A avut, totusi, o vreme in care m-a uimit. Era cronicarul filmelor de la PRO Cinema. Nu il banuiam de atat talent. Recunosc, il ascultam. Filmele nu le mai vedeam, de teama sa nu se intample viziunile lui de critic. Chiar as fi aruncat televizorul”, îl umple de respect editoarialistul pe CTP.

loading...
To Top