News

CTP, supărat foc. Un nou atac la Tudorel Toader. Acuzații TOTAL deplasate. Ce este DNAJ

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu vine sâmbătă dimineața cu un nou atac la adresa ministrului Justiției, Tudorel Toader. Acesta scrie în Republica faptul că oficialul vrea să înființeze DNAJ – Direcția Națională AntiJustiție, punându-se în fruntea ei. Acuzația incredibilă se înscrie în registrul din ultima vreme semnat de CTP.

”Întrebare: ce se întâmplă în România în vreme ce DNA, Parchetul General, DIICOT sunt anchetate la cererea ministrului Justiției, șefa DNA este acuzată că vrea urmărirea ștabilor și nu a chioșcarilor, președintele – scos din procesul de numire a procurorilor-șefi, la propunerea ministrului Justiției, inspecția judiciară supusă ministrului Justiției la propunerea ministrului Justiției, magistrații – cu toții sub urmărire penală, la propunerea ministrului Justiției?

loading...

Răspuns: în acest timp, în România, ștabii Asigurărilor de Sănătate nu au încetat o clipă să nenorocească și să omoare bolnavi sifonând milioane de euro din banii de tratament la domiciliu ai acestora printr-o rețea de corupție extinsă în sistemul Caselor de Sănătate.

Prin urmare, corupția continuă să ucidă români, cu și mai mare randament, iar ministrul român al Justiției vrea, de fapt, să înființeze DNAJ – Direcția Națională AntiJustiție, punându-se în fruntea ei.

Altă Întrebare: în vreme ce rage melodios și dă cu copita ca un măgar de atac al lui Tăriceanu și Dragnea, credeți că marele jurist Tudorel mai are, dacă nu dreptate, măcar vreo urmă de demnitate prin el? Sau întrebarea e alta, stimați Republicani?”, se adresează CTP cititorilor.

loading...
To Top