News

Cu salariile mărite și economia în creștere – TFL-iștii au ieșit în stradă: 200 de zile de când, „noaptea, ca hoţii”

Creșterea economică a României, salariile și pensiile mărite dar și alte facilități nu înseamnă nimic pentru ”frumoșii” tefeliști care au ieșit vineri seara în stradă să protesteze pentru că se împlinesc 200 de zile de când, „noaptea, ca hoţii”. EI vor în continuare să pice Guvernul. De ce? Așa vor ei. Nu este suficient motivul acestor neînteleși?

„Pe 18 august se împlinesc 200 de zile de când, „noaptea, ca hoţii”, Guvernul Grindeanu condus de Liviu Dragnea a adoptat OUG 13/2017 privind modificarea codurilor penale şi proiectul de lege privind graţierea! Din 31 ianuarie, în Piaţa Victoriei s-a protestat zi de zi, fără întrerupere!

loading...

Pe 18 august se împlinesc şi 7 luni de la apariţia celor „2 elefanţi”: (ordonanţa de graţiere şi ordonanţa de modificare a codurilor penale), ziua în care s-au început protestele la Universitate. Pe 18 ianuarie a fost marş de la Universitate la Guvern! Protestăm pentru stat de drept, pentru independenţa justiţiei, împotriva graţierii, împotriva corupţiei, împotriva pragului la abuz în serviciu şi pentru o Românie curată! Guvernarea PSD-ALDE a dovedit că este incompetentă! Cerem imperativ să plecaţi şi să lăsaţi ţara să fie guvernată de oameni competenţi!”, transmit protestatarii pe Facebook pe pagina creată pentru eveniment.

Trecând peste asta, tefeliștilor rebuie să le spună cineva că totuși 5 persoane în stradă nu înseamnă chiar un protest iar când se întâmplă de prea multe ori chiar ridică multe semne de întrebare. (foto: epochtimes-romania.com)

loading...
To Top