News

Cum a fost EXMATRICULAT din LICEU Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu a fost eliminat, pentru câteva zile, în liceu. Un amănunt surprinzător din biografia jurnalistului, povestit chiar de el, pentru Digi24. „A fost vorba de un gest de solidaritate şi chiar a trebuit să insist”, şi-a amintit Cristian Tudor Popescu.

”Până în clasa a XI-a am făcut boacăne multe. Am fost şi eliminat din liceu. A fost un episod uriaş. Împreună cu un coleg aveam ora de engleză cu Adina Atanasiu şi, pentru că colegul era foarte turbulent, a fost dat afară din oră. Eu am ridicat mâna şi am spus să mă dea şi pe mine afară, că eu nu pot să trăiesc fără colegul. Domnule, stai jos şi vezi-ţi de treabă, îmi spune doamna profesoară.

loading...

Eu am început să fac tot felul de măgării până am obţinut darea afară şi, cu colegul, ne-am dus un etaj mai jos la o profesoară tânără de matematică, abia venită în liceu, am intrat peste ea la oră. Bună ziua, ne-a trimis tovarăşul director să luăm catedra. Asta, săraca: Cum să luaţi? Şi eu ce fac?…

Nu ştim, nu cunoaştem, noi suntem simpli executanţi. Dacă nu doriţi, noi ne ducem să raportăm la direcţiune. Aveam nişte mutre, sobri ca un castel de apă. S-a speriat săraca şi a spus luaţi-o. Noi?! Tu, tu şi tu. Noi conducem operaţiunile, nu cărăm noi catedra. Au scos nişte elevi catedra, au pus-o în faţă. Acum, zic, proptiţi-o în ușă. Au proptit-o. Acum, zic, hai să jucăm fotbal! Am fost tunşi, eliminaţi”, își amintește CTP.

loading...
To Top