Externe

Groaznic. El ne conduce. Cum a încurcat-o Juncker pe Merkel cu soţia sa şi i-a închis telefonul

Este groaznic când vedem acești oameni care au în mâini soarta Europei făcând gafe monumentale. Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, i-a respins apelul cancelarului german Angela Merkel când a încercat să îl sune. Episodul a fost surprins video şi a devenit viral.

Preşedintele Comisiei se afla în timpul unei conferinţe de presă când a fost sunat, şi stătea lângă premierul slovac, Robert Fico, în Bruxelles.

După ce a terminat discursul, a întins mâna spre buzunar şi şi-a cerut scuze (îi suna telefonl mobil), spunând că probabil este un telefon de la soţia sa. În timp ce Fico a făcut o pauză, aşteptând ca situaţia să revină la normal, Juncker a adăugat: ”Nu, era doamna Merkel”. 

Cancelarul german Angela Merkel se spune că ar fi supărată pe preşedintele CE, Jean Claude Juncker, din cauza unor dezvăluiri pe care le-ar fi făcut presei în urma unei discuţii informale cu premierul Marii Britanii, Theresa May.

loading...

În 2015, o înregistrare video socanta cu Jean-Claude Juncker a apărut pe rețele sociale. În imagini apare președintele Comisiei Europene care pare destul de beat în timpul unui summit UE care a avut loc în 2015, în Letonia. Acest clip a scandalizat opinia publică chiar înainte ca în Marea Britanie să se decidă dacă iese sau rămâne în UE.

Alături de colegul din UE, Donald Tusk, care conduce Consiliul European, și prim-ministrul națiunii gazdă, Laimdota STRAUJUMA, Juncker a făcut o serie de gesturi prietenoase, care ar putea părea prea frivole pentru această ocazie. El a pălmuit mai mulți lideri peste față și i-a sărutat pe alții pe obraz. Altui invitat i s-a cerut să se aplece ca să-l pupe pe chelie. El ne conduce?

loading...
To Top