News

Cum îl EXECUTĂ ”presa de specialitate” pe Daniel Dragomir după DEZVĂLUIRILE despre SISTEM

Daniel Dragomir, fostul colonel SRI, provoacă insomnii oamenilor din SISTEM după ce a făcut mai multe dezvăluiri explozive la România TV în emisiunea cu Ion Cristoiu și Victor Ciutacu. Informațiile sunt grele, oamenii vizați sunt puternici dar cu toate acestea o parte a presei ține să-l execute pe Dragomir sau mai exact să-i facă o imagine destul de proastă încât afirmațiile să nu mai fie credibile. Să vedem doar doua exemple iar la sfârșit puteți vedea câteva dezvăluiri făcute de Dragomir în emisiunea menționată.

Ioana Ene Dogioiu, Ziare.com

”Dl Dragomir a fost fotografiat in discutii pe plaja cu Alina Bica si Remus Truica, la masa cu Elena Udrea, este nasul avocatei Alina Vicol, deci una peste alta indeplineste toate conditiile pentru a-l considera reprezentantul unui grup de persoane care are tot interesul din lume sa distruga sistemul de justitie din Romania si credibilitatea lui.

Apoi, ma mai intreb, daca dl Dragomir avea cunostinta de fapte grave, cine l-a impiedicat sa le denunte autoritatilor, macar dupa plecarea din SRI? Legea 571/2004 l-ar fi aparat de orice sanctiune daca dezvaluia existenta unei ilegalitati, cum ar fi identitatea unui magistrat ofiter acoperit. Chiar si acum, lovit de revelatii, dl Dragomir nu a spart usa Parchetului si nici macar a Comisiei SRI, condusa numai de reprezentanti ai PSD, ci a aterizat intr-un studiou de televiziune, a unui inculpat fugar.

In aceste conditii mi-e greu sa cred ca demersul a fost unul dictat de considerente oneste. Eu vad doar o operatiune de calomniere si diversiune.

Dar ce ne spune dl Dragomir? Ceea ce presa controlata de „puscariabili” toaca de foarte multa vreme, despre binom, despre arestari la comanda, despre magistrati si ofiteri acoperiti, despre rechizitorii trimise pe e-mail (cum sa nu stii macar ca inculpat ce te afli ca rechizitoriul este public, la dosarul cauzei) etc.

Deci un discurs care pare a fi o sinteza a emisiunilor de la Antena 3 si Romania TV sau o colectie de taieturi din Evenimentul Zilei si Jurnalul National. Si, desigur, ca toti acestia au luat vorbele dlui Dragomir drept confirmari, desi fostul ofiter inculpat nu aduce absolut nicio proba.

loading...

Articol din HotNews – O dovadă prezentată chiar de Daniel Dragomir pe Facebook

”Asa cum spuneam inca de ieri, sunt doua categorii de ofiteri acoperiti in media: cei care lucreaza in interesul tarii si cei care lucreaza in interesul unei gasti. Va invit pe dumneastra sa judecati daca am avut dreptate.
Azi, Hotnews s-a gandit sa imi administreze o lovitura naprasnica:

„Potrivit unui articol publicat de Adevarul in data de 28 martie 2017, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Arges au trimis in judecata un dosar de evaziune fiscala in care fostul sot al inspectoarei, Valentin Focica, in calitate de adminsitrator al unei firme, ar fi inregistrat in evidentele contabile achizitii fictive de bunuri si servicii de la societati de tip fantoma. Una dintre persoanele acuzate ca ar fi administrat societatile fantoma prin interpusi in acest dosar este chiar Daniel Dragomir, fost adjunct al fostului director operativ al SRI, Florian Coldea.”

Orice jurnalist ar fi putut verifica instantaneu pe portalul instantelor, dosarul fiind trimis in judecata, ca este vorba de un alt domn Dragomir Daniel, rezident in Ramnicu Valcea (acolo unde se afla si sub o masura preventiva a controlului judiciar). In perioada urmatoare vor mai urma astfel de dezvaluiri puerile. 

De ce? Pentru ca sunt disperati. Va dau o veste proasta. Timp de trei ani am fost terfelit si eu si familia mea.
In loc sa ma terfeliti prin articole comandate, nu ar fi mai bine sa discutam de principii si fapte, de probe si de documente?

Later edit. Observ ca Hotnews a sters fraza de mai sus din articol. Multumesc Ionescu Alexa pentru print screen cache la forma initiala pe care o gasiti la comentarii. Normal ar fi fost ca Hotnews sa dea o erata”

Câteva dezvăluiri făcute de Dragomir pentru a se putea înțelege chinurile prin care trec unii. Surse: România TV, Antena 3.

loading...
To Top