Cum să pătezi imaginea unui mare actor. Fiica lui Toma Caragiu, vorbe grele la adresa tatălui
Life

Cum să pătezi imaginea unui mare actor. Fiica lui Toma Caragiu, vorbe grele la adresa tatălui

Este tipic românesc să aruncăm cu lături în tot ce avem de valoarea. Oameni de cultură, medici, actori, sportivi si alti profesionisti care au lăsat cu adevărat ceva în urma lor s-au ales până la urmă să fie târâți prin noroaie de unii care nu au făcut nici jumătate cât ei.

Din nefericire, atunci când este vorba chiar de cei din familia ta situația are și un mai mare impact. Este cazul și fetei regretatului Toma Caragiu, actor imens pentru scena românească și care a bucurat și încă bucură românii.

Maria Doina Caragiu, singura fiică a actorului Toma Caragiu,care a murit la cutremurul din 1977, a făcut câteva dezvăluiri incerdibile în cadrul unui interviu despre tatăl ei.

„El ca tată a fost tată până pe la 4 ani, apoi a fost pensie alimentară și, de câteva ori pe an, vizite, ori eu, ori el. Dar nu a fost așa cum e un tătic. Tata a fost întotdeauna un iubitor al sexului frumos, iar femeile alergau după el, mai ales după ce a devenit cunoscut. Și-atunci a înșelat-o pe mama cât a putut.

loading...

Or, mama n-a putut suporta decât vreo 12 ani, s-a îmbolnăvit de nervi, nu mai putea să doarmă și a divorțat de el. Tata s-a recăsătorit cu Elena Bichman, după două săptămâni. A primit ce a meritat, căci noua soție i-a făcut ce-i făcuse și el mamei.

Ca să vedeți cum era… Au fost la o petrecere, stăteau la masă: aici mama, aici el, alături o altă femeie. Îi spunea mamei „Bebe, te iubesc!”, apoi se întorcea la femeia de lângă el și îi dădea întâlnire ăleia. Cum să reziști cu așa un om? La teatru, toate actrițele îi ieșeau din cabină râzându-i în față mamei. El era director la un moment dat, iar ele, pentru un rol, mai făceau și alte chestii!”, a declarat fata lui Caragiu la o emisiune  TV.

Rostul acestor afirmatii? Noi stim ca emisiunile Tv platesc pentru asa ceva, dar nu putem acuza deoarece nu sunt dovezi in acest sens. O singura intrebare: a meritat?

Indiferent dacă este adevărat sau nu, românii adevarati îl vor iubi în continuare pe Toma Caragiuși își vor proteja valorile.

Rusine!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });