News

Cunoscut analist politic, veste TERIBILĂ pentru Liviu Dragnea

Liviu Dragnea este la un pas de pierde șefia PSD. Zilele acestuia în fruntea partidului sunt numărate. Polurile de putere se schimbă iar Mihai Tudose cu sprijinul celor din teritoriu ar urma să ocupe funcția de președinte al PSD. Acestea sunt concluziile analistului Sorin Roșca Stănescu. Cert este că Dragnea a suferit ieri încă o înfrângere și cu atât este mai grav că ea a fost din interiorul partidului.

„Eu nu cred că PSD își asumă în aceste momente în riscul unei schimbări în structura guvernamentală pentru că asta presupune un vot în Parlament și riscul este prea mare și prețul s-ar putea să fie și mai mare”, a declarat într-o intervenție telefonică la Antena 3, Sorin Roșca Stănescu.

loading...

Mai mult, jurnalistul este de părere că în aceste momente de cumpănă prin care trece PSD-ul, se asistă de fapt la o schimbare a „polilor de putere”.

„Asistăm la schimbarea polilor de putere nu doar politică dar și de putere financiară. Două, trei portofolii sunt adevărate mine de aur pentru administrațiile publice locale iar cine stă la butoane în viitoarea perioadă va fi Tudose, își va asigură loialitatea acestor organizații locale foarte puternice a PSD și asta poate face diferenta dintre Dragnea și Tudose și schimbă balanța puterii în interiorul PSD. Pasul următor este preluarea de catre Mihai Tudose a conducerii Partidului”, a mai adăugat jurnalistul.

loading...
To Top