News

CUTREMUR în PSD: Urmăreşte doar compromiterea şi distrugerea celui mai puternic partid din România

Reacții agresive după ce europarlamentarul Cătălin Ivan a scris vineri, pe Facebook, că lucrează la un nou proiect politic pentru PSD, în interiorul partidului, în condiţiile în care nu ai voie să critici dacă nu pui măcar o soluţie în loc, iar el l-a criticat în nenumărate rânduri pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru modul ”închis, autoritar spre dictatorial” în care conduce formaţiunea.

Ovidiu Laicu, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Iaşi, susţine, într-un comunicat de presă, că „trântorul oportunist” Cătălin Ivan induce în eroare opinia publică şi ”pălăvrăgeşte despre o imaginară construcţie politică”, în condiţiile în care el nu mai membru de partid.

”Numeroase organizaţii PSD din judeţul Iaşi au transmis semnale de revoltă şi indignare legate de ultimele declaraţii ale acestui europarlamentar exclus din PSD care nu urmăreşte decât compromiterea şi distrugerea celui mai puternic partid politic din România.

loading...

De opt ani este europarlamentar şi în tot acest timp nu a făcut altceva decât să încaseze lunar salarii de aproape 10.000 de euro. Nu mai reprezintă nimic nici în politica locală, nici în cea naţională, dar se agaţă cu disperare de PSD. După ce nu va mai fi europarlamentar, în anul 2019, Ivan Cătălin va trebui să se apuce de muncă, să-şi găsească şi el un serviciu, pentru că 10 ani de încasat lefuri uriaşe fără să faci nimic sunt de ajuns şi fără a avea un CV care sa îl recomande”, afirmă vicepreşedintele PSD Iaşi, Ovidiu Laicu, potrivit News.ro.

Totodată, acesta consideră că, pentru a pune punct acestei ”comedii ieftine”, conducerea filialei ”trebuie să clarifice o dată pentru totdeauna faptul că Ivan nu are nicio legitimitate de a se considera membru PSD”.

„Orice tergiversare în acest sens nu poate face decât rău organizaţiei judeţene şi partidului în general, dând prilej acestui impostor şi propagandist anti-PSD să denigreze la nesfârşit partidul care l-a scos din anonimat şi datorită căruia s-a burduşit cu bani din funcţii politice de consilier local, judeţean şi europarlamentar, şi din indemnizaţii din CA-uri”, mai spune vicepreşedintele PSD Iaşi, Ovidiu Laicu.

loading...
To Top