News

Dacă Rareș Bogdan are dreptate…Liviu Dragnea este istorie

Jurnalistul Realitatea TV Rareș Bogdan anunță ”sfârșitul” pentru Liviu Dragnea. Datele cu privire la moțiune nu arată deloc bine în privința votanților. Bogdan spune că sunt 40 de parlamentari PSD și Alde care nu vor vota moțiunea. În aceste condiții moțiunea nu ar trece de Parlament iar Dragnea ar ieși înfrând și slab în fața celorlalți lideri PSD.

”Ultima Ora: Spectacol in filiala lui Sorin Grindeanu azi la sosirea Liderului. Peste 1.000 de oameni in curtea sediului PSD care urlau „Jos Dragnea”…… Ce frumossssssss……și pe SURSE deja sunt 40 de parlamentari PSD și Alde care nu vor vota moțiunea din care 30 nici măcar nu vor intra in sala de plen. Grupurile PNL, PMP, USR, UDMR și ALDE (Daniel Constantin) nu vor intra nici ei in sala nici măcar la citirea Moțiunii. Epoca „Teleorman” se apropie de sfârșit in PSD”, scrie Rareș Bogdan.

Ceea ce spune jurnalistul pare să aibă sens mai ales că Victor Ponta încă se bucură de popularitate în PSD și sunt cu siguranță persoane care l-ar urma. În plus, revenirea acestuia la Guvern nu arată decât că se bazează ca nu va pleca în curând de acolo.

loading...

Premierul Sorin Grindeanu a susținut sâmbătă, la Timișoara, că la moțiunea de cenzură cei prezenți vor asista la lucruri ”incredibile”. El a spus că așteaptă ”premiera” depunerii unei moțiuni de cenzură de către PSD împotriva unui Guvern PSD, lucru pentru care șeful executivului l-a făcut răspunzător pe liderul social-democraților, Liviu Dragnea.

”Aș cere să se respecte toate regulile legate de vot în Parlament, votul trebuie să fie secret. Veți vedea miercuri, sau când va fi moțiunea de cenzură, cum lucrurile se vor desfășura într-un mod de-a dreptul incredibil. Dar, deocamdată vreau să văd cum PSD depune moțiune contra Guvernului Partidului Social Democrat. Asta cred că intră în istorie. În acest loc am ajuns datorită managementului domnului Liviu Dragnea”, a spus Grindeanu.

Premierul a arătat că este susținut și de alte organizații social-democrate din țară și a subliniat că toate discuțiile pe care le va avea cu parteneri politici pentru a împiedica moțiunea Dragnea vor fi transparente.

”Toate discuțiile pe care o să le am vor fi făcute în mod transparent. Nu mă ascund, să-mi fie frică, să fac lucruri pe la spate, să fac lucruri care nu sunt normale într-o democrație și într-un stat membru al UE. Așa că, dacă m-aș fi întâlnit, ați fi știut”, a explicat Sorin Grindeanu.

loading...
To Top