News

Dacian Cioloş, despre „DIVORTUL” de Valerie

Dacian Cioloş, anunţ-surpriză şi radical după toate zvonurile apărute despre el în spaţiul public. Fostul premier spune că tot ce s-a spus despre familia lui sunt simple fabulaţii

loading...
„Am râs, ca orice om normal la cap când am auzit că vocile din capul comunicatorilor PSD/ALDE au “descoperit” că sunt fiul vitreg al lui Soros. Am crezut că e greu să mi se mai inventeze calomnii asemănătoare, că limita dezinformării a fost atinsă. Se pare că m-am înșelat.De câteva zile aflu că divorțez, că de fapt sunt versiunea mai latină a lui James Bond cu parfum franțuzesc și alte bazaconii și fantezii. Toate sunt minciuni. Profit de ocazie să le amintesc celor care continuă să le promoveze ca ne vom vedea în instanță, pentru a le combate. Am și un mesaj către cei care cred că – lansând zvonuri și minciuni despre mine, despre familie, despre viața și cariera mea – mă intimidez și renunț la proiectul politic început: sunt mai hotărât ca oricând să ajut România să își consolideze statutul de țară europeană, civilizată și prosperă.

Celor care îmi sunt alături le spun doar atât: nu vă lăsați manipulați de jocurile unor oameni speriați că își pierd statutul, privilegiile și influența.
România trebuie să fie țara oamenilor buni, cinstiți, profesioniști și cu bun simț. O să fac tot ceea ce pot să fie așa”, scrie Ciolos.

loading...
loading...