News

Dacian Cioloș, loc de senator pe listele PNL Timiș în locul lui Vasile Blaga

Anunțul lui Vasile Blaga, după ce a fost pus sub acuzare de DNA, că se va retrage din fruntea PNL și de pe lista pentru Senat de la Timiș a bulversat partidul. Au început imediat negocierile pentru reașezarea pe liste între tabară liberală și cea pedelistă, scrie pressalert.ro.

După solicitarea președintelui Klaus Iohannis către premierul Dacian Cioloș de a se hotărî de care partid se va apropia dacă vrea să fie prim-ministru și după alegeri, o nouă variantă a început să fie discutată în mediile liberale – locul 1 pe lista de la PNL Timiș rămas liber după plecarea lui Vasile Blaga să fie ocupat de Cioloș.

loading...

Această mișcare le-ar aduce liberalilor timișeni șansa de a avea un scor mai bun în alegerile parlamentare după ce la locale, pentru prima oară după 1990, PSD a obținut de unul singur un scor mai mare la nivel județean.

În plus, varianta Dacian Cioloș, senator de Timiș și premier, ar fi soluția perfectă pentru ca Timișoara să primească o atenție specială din partea guvernului în perspectiva anului 2021 când va fi capitală europeană a culturii. Până la ora redactării acestului material, Nicolae Robu, președintele PNL Timiș, nu a putut fi contactat pentru a comenta această informație.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top