News

Dan Andronic, despre CADAVRELE din dulapul lui Kovesi

Jurnalistul Dan Andronic comentează în termeni duri ieșirea în presă a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, și lansează un atac la adresa Ioanei Ene Dogioiu, spunând că a făcut interviul „doar ca să spele cadavrele din dulapul lui Kovesi, care put din ce în ce mai tare”, potrivit stiripesurse.ro.

„Laura Codruța Kovesi a decis să iasă în presă.  Unde altundeva decât la UM Ziare.com, plutonul condus de senior editor (r) Ioana Ene Dogioiu?  Bineînțeles că începe cu Liviu Dragnea și Tel Drum.  Va continua cu alte subiecte, inclusiv cel al prezenței în sufrageria lui Oprea în 2009. Sunt curios ce va spune.

loading...

Până atunci mi-a atras atenția un citat din Kovesi: „Nu alegem tinte, nu anchetam o persoana pentru ca are cinci vile, pentru ca e prim-ministru sau ministru. Noi investigam fapte care sunt date in competenta noastra.”

Nu vă așteptați ca Dogioiu să o fi întrebat imediat, dar atunci cum se justifică afirmația din ședința DNA în care Kovesi îndemna: „Uncheşelu, ştiţi ce îmi doresc? Să decapaţi instituţional în dosarul ăla cu casele şi să ajungem la domnul premier care a semnat contractele alea.”

Pentru că n-a făcut-o. Pentru că asta ar fi însemnat că este și altceva decât un membru disciplinat al UM Presa.
Iar ea a făcut interviul doar ca să spele cadavrele din dulapul lui Kovesi. Care put din ce în ce mai tare.
Aștept reacția entuziastă a UM Hotnews și UM Digi.”, scrie Dan Andronic, pe Facebook.

loading...
To Top