Dan Andronic, mesaj de ULTIMĂ ORĂ despre Dragnea, TelDrum și ferma de porci
News

Dan Andronic, mesaj de ULTIMĂ ORĂ despre Dragnea, TelDrum și ferma de porci

Jurnalistul Dan Andronic a comentat ultimele evoluții din încercarea DNA de a ajunge la Liviu Dragnea, prin firma TelDrum. El consideră că nimeni nu s-a „spart” în dosarul TelDrum și în cel cu ferma de porci. Deci Dragnea poate sta liniștit. Deocamdată. De asemenea, Andronic spune că procurorii sunt mai reținuți acum cu arestările și reținerile dacă nu au lucruri și probe foarte serioase iar acestea se pare ca lipsesc.

„A început cu domnul Petre Pitiș, președintele consiliului de administrație de la TelDrum, care a avut onoarea să aibă două percheziții la interval de o săptămână. I-au găurit pereții cu bormașina să caute, bănuiesc documente, acte, care să ateste legătura lui Liviu Dragnea cu TelDrum. Acolo marea problemă este găsirea unei legături directe cu Liviu Dragnea, pentru că a spune că este a lui Dragnea, cum spune nota DIPI din 2011, e Academia Cațavencu de acum 25 de ani”, spune Andronic in emisiunea ”Dosar de Politician”, moderată de Silviu Mănăstire,

loading...

Întrebat de ce nu a fost arestat șeful TelDrum, jurnalistul a comentat că „Acum sunt mai reținuți cu arestările și reținerile dacă nu au lucruri și probe foarte serioase. Au început să înțeleagă că nu mai merge cu arestări pe bandă.” Acesta adaugă faptul că ancheta DNA „a început după o anchetă Rise Project, care se bazează pe o informare DIPI, despre care nici nu știm dacă este adevărată sau falsă, despre care ministrul de interne spune că nu există. Este clar că încă nu au găsit un denunțător, este o bâlbâială procedurală, întâi îi dai reținere, apoi la două ore îi dai control judiciar.

Cred că nimeni nu s-a spart, ca să folosesc un termen „de specialitate”, nu au găsit acel denunțător care să completeze acel tablou. Am văzut în ultimii doi ani oameni care erau foarte apropiați de Dragnea și care s-au îndepărtat total pe baza unui denunț, am văzut familii distruse de un denunț. Deocamdată este un noroc pentru Liviu Dragnea sau…nu este nimic.”

Comentând despre Liviu Dragnea, jurnalistul a spus „Mie nu îmi e simpatic Liviu Dragnea, pentru că el cu Ponta, cu Oprea…au fost brațul politic al acelei operațiuni „Noi suntem statul”, ei au modificat legi ca lucrurile să meargă așa unse. Fără brațul politic nu se puteau întâmpla multe lucruri în servicii. Avem oameni acoperiți la ANAF, nu am auzit în lume așa ceva, poate în Rusia, pe față.”

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });