News

Dan Mihalache „Somnorilă” se pregătește pentru noua funcție. Iohannis a semnat

Românii din Marea Britanie care și-au luat țara înapoi au un motiv de bucurie: președintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru acreditarea lui Dan Mihalache ca ambasador al României în Marea Britanie și Irlanda de Nord. Mihalache a fost numit consilier prezidențial pe 22 decembrie 2014. Ulterior, el a fost numit șef al Cancelariei Prezidențiale. Klaus Iohannis anunța în aprilie că șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache, a fost propus pentru postul de ambasador al României în Marea Britanie.iohannis molaul

loading...

Acum un an, Mihalache a fost în centrul unor controverse politice după ce a participat alături de Mihai Gâdea, directorul Antena 3, la o întrunire a sașilor plecați din România, în Germania, mai scrie HotNews.ro. Pe 16 iulie 2015, în timpul unei vizite în Serbia, alături de președintele Klaus Iohannis, Dan Mihalache a fost surprins într-o postură cel puțin ciudată. El a fost fotografiat într-o poziție în care se pare că trăgea un pui de somn, după ce președinții Iohannis și Nikolic părăsiseră ședința de lucru. După apariția fotografiilor în presă, Mihalache a spus că „sunt o manipulare ordinară”.mihalache_33780700 (1)

„Văd ca prezenţa mea la Cotroceni deranjează foarte tare, de vreme ce o dată pe săptămână se inventează câte o ştire care să mă pună într-o lumină defavorabilă. Poza este o manipulare ordinară. Este vorba despre un moment în care delegația românăaştepta terminarea convorbirilor tete-a-tete dintre președinții Nikolic şi Iohannis, convorbiri care au durat mai mult de o oră. De altfel, cine se uită la poză, vede foarte clar că fiecare membru al delegaţiei îşi vedea de treaba lui. Unii se uitau pe telefon, alţii citeaudocumente. Mi-aş fi dorit eu să aţipesc, dar nu am această capacitate din păcate. Nu cred că partea sârbă se pretează la asemenea gesturi. Mai degrabă este vorba de unbinevoitor român”, a spus şeful cancelariei prezidenţiale, Dan Mihalache, la acel moment.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top