News

Dan Tapalagă zice că nu e ”acoperit”: Voi muri cu dintii infipti in gatul vostru

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a declarat, într-o emisiune televizată, că nu va face publice numele acoperiţilor din presă, însă i-a nominalizat pe jurnaliştii Dan Tapalagă, Dan Turturică şi Sorina Matei ca fiind printre cei pe care i-a văzut la biroul lui Florian Coldea. Reacția lui Tapalagă a fost una slabă, total neconvingătoare că lucrurile nu stau așa.

„Dupa Ghita, Ponta, Basescu, Ciuvica, Cristoiu, Andronic, Badea, in fine lista e lunga, aseara l-au scos pe Dragomir in fata sa repete ca un papagal placa uzata cu securistii din presa, cu aerul ca le zice din interior si, pac, inca o comisie de ancheta! Dragomir repeta refrenul cu acoperitii de cand au inceput anchetele penale impotriva lui, in special dupa afacerea Black Cube in care e bagat pana in gat iar cativa ziaristi, intamplator fix aia pomeniti de el, chiar ne-am ocupat de subiect. Cum fostul ofiter dat afara din SRI a devenit intre timp util cauzei borfasilor, l-au impachetat frumos la televizor, cum numai Gadea stie sa faca.

Scopul acestor acuzatii este, repet, compromiterea, denigrarea, intimidarea tuturor celor din justitie, politica sau presa care nu sustin cauza borfasilor, le-au investigat afacerile murdare si inca se incapataneza sa apere interesul public. N-au mai ramas foarte multi. S-au adunat armate de orci in jurul lui Pablito, pupa inelul si calca in picioare pe oricine le demasca fardelegile, hotiile si minciunile. Mai au putin si proclama oficial Romania stat mafiot. Acum ori niciodata!

loading...

Incepe sa doara Tel Drum, Pablito? Frige?

O sa le spun asa, lui Pablito si armatei lui de orci: voi muri cu dintii infipti in gatul vostru. Promit sa fac tot ce-mi sta in putere sa arat publicului cum il jefuiti, manipulati si batjocoriti in fiecare zi. Adevarul e de partea mea, minciuna de a voastra. Nici un pas inapoi!”, scrie Tapalagă.

Fostul şef din SRI spune că rolul jurnaliştilor apropiaţi de sistem era de a influenţa opinia publică.

„Hotnews, România Libera, Digi 24, aceste instituţii media aş propune să treacă pe siglă o chestiune: Obiectiv protejat de SRL Coldea. Aceste instituţii nu numai că au fost utilizate în scopul uneltirii, ci şi protejate în timp. Aceste culoare media trebuie să se închidă pentru că put a mizeria acestor ani. E plin pământul de mizerie şi de abuz”, a mai declarat Dragomir, la Antena 3.

loading...
To Top