Dana Grecu, declarație OFENSATOARE la adresa colonelului SRI, Daniel Dragomir
News

Dana Grecu, declarație OFENSATOARE la adresa colonelului SRI, Daniel Dragomir

Realizatoarea Anteana 3, Dana Grecu, face afirmații surprinzătoare despre omul care a aruncat lumea serviciilor în aer cu dezvăluirile făcute dar și cu o serie de documente puse la dispoziția opiniei publice.

loading...

În cadrul emisiunii ”La ordinea zilei” din 6 octombrie, Dana Grecu a considerat că Daniel Dragomir ”miroase foarte urât”. Sigur că aceasta nu s-a referit la propriu ci la figurat. Aceasta a fost contrazisă de invitați. ”Vreau să vă spun că Daniel Dragomir nu miroase nici la propriu și nici la figurat. Sunt prieten cu el și dar nu spun asta din prietenie. E un tip care unde a lucrat în departamentul său nici dacă voia nu putea face mizerii. În plus, el nu are profilul de derbedeu”, a spus Mirel Curea, redactor șef adjunct la Evenimentul Zilei.

Chiar dacă a recunoscut că declarațiile făcute de Dragomir prezintă interes, Dana Grecu a avut grijă să-și întărească poziția față de acesta printr-o tehnică de a repeta același lucru.

Dragomir, astăzi, declarații interesante, că știți Dragomir ăsta pare și el …..așa mi se pare mie că miroase foarte urât. Domnul Daniel Dragomir care miroase foarte urât, practic vorbind, spune informații foarte interesante și nu mai contează ca miroase foarte urât, că spune niște informații interesante”, spunea aceasta.

loading...

Dar să vedem ce spunea Daniel Dragomir chiar ieri referitor la Laura Codruța Koveși si minunatul dosar Black Cube.

După cum am spus, sunt singura persoană interesată care are control judiciar sau care are vreo măsură preventivă. Foarte interesant că spre exemplu, ceilalți inculpați nu au o măsură preventivă. Ei se strâng între ei, și fac o echipă. Se prezintă în comisia interogatorie în baza procurorilor, vin în gașcă….un lucru foarte interesant. Nu voi discuta despre interiorul dosarului pentru că ….dar cum am spus mie mi se pare sfidător, adică chiar sfidător, ca să încep să spun și eu lucruri din Black Cube.

Am făcut în martie, anul acesta, o cerere de reaudiere a martorului Laura Codruța Kovesi. Laura Codruța Kovesi este martoră în acest dosar, deci nu parte vătămată, martor în acest dosar, de la începutul dosarului. Eu am făcut o cerere de reaudiere. De ce? Pentru că domnia sa a spus că s-au plătit milioane de euro, că știe cine a plătit milioane de euro, oameni de afaceri, oameni care sunt în spatele meu.

Și atunci eu am solicitat DIICOT ca să nu fiu în prezența unei discuții de tăinuire, să vină doamna Kovesi la DIICOT și să spună ce știe, să spună tot ce știe. Doamna Kovesi a fost citată pentru 11 aprilie 2017 dar a trimis o hârtie prin care a spus că are treabă și nu poate să vină. Ori chestiunea pe care eu o ridic astăzi este, că mi se pare sfidător ca în statul român, în 2017, o persoană să nu vină nici în Parlament, nici la Parchetul General, nici la DIICOT când este chemată, observând în același timp că aduce o bătrână de 90 de ani la audieri.

Eu asta am vrut să spun prin postarea de ieri și ceea ce încerc să spun este că eu îmi voi continua demersurile, sper și prin activitățile Comisiei Parlamentare să se termine o dată cu abuzurile astea în țară”, a spus Dragomir. Nouă nu ni se pare că miroase urât deloc.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });