News

Dana Grecu, EXPLOZIE de nervi la adresa unui ministru

Dana Grecu, realizatorul emisiunii La ordinea zilei, a comentat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, reacția de vineri dimineață a ministrului Sănătății, care a fugit de întrebările jurnaliștilor la plecarea de la un eveniment.

”Mie nu mi s-a întâmplat în relație cu ministrul Sănătății să am parte de o asemenea reacție. Sunt surprinsă de reacția domniei sale dar de cealaltă parte trebuie spus că nimic nu scuză o astfel de reacție. Putea să stea și să explice. Este o presiune foarte mare pe ministerul Sănătății date fiind ultimele scandaluri în care este implicat acest minister . Eu nici acum nu m-am prins foarte bine dacă este vorba de lipsa vaccinurilor sau despre proasta informare a populației sau despre unii părinți care nu vor să-și vaccineze copiii.

loading...

Cea mai gravă situație, pe tema vaccinării, nu este aceea că părinții refuză să-și imunizeze copiii, ci că nu au stocul de vaccin așa cum au promis că îl vor avea. Astfel de situații la un asemenea grad parcă nu au mai fost în România. Bănicioiu a fost mai abil decât domnul Bodog și a reușit să negocieze cu producătorii de medicamente. A făcut totul (Bănicioiu) cu ușile închise și la sfârșit, în fața opiniei publice a venit cu un rezultat pozitiv.

Nimic nu scuză reacția ministrului de astăzi. E ceva ce mie îmi scap. Mă gândesc că nu poate să spună lucrurilor pe nume ceea ce este foarte grav. Nimeni nu te obligă să stai ca ministru dacă te simți împovărat. E o criză a vaccinurilor și nu știu de ce nu este o prioritate națională. Nu văd cu ce are de luptat. Să rezolve criza asta. Nu are altceva pe cap” a spus Dana Grecu, arătând că este foarte grav dacă ea se explică prin faptul că Florian Bodog știe ceva dar nu poate vorbi despre acest lucru cu presa.

Ministrul Sănătăţii a fugit de presă vineri dimineaţă când a fost întrebat de problemele din minister. Bodog nu se aştepta să dea cu ochii de jurnalişti la plecarea de la un eveniment şi a fost surprins să se trezească în faţa camerelor. A grăbit imediat pasul şi chiar s-a strecurat printre două ambulanţe ca să nu poată fi urmărit de reporteri. Într-un final a urcat în maşina de serviciu şi demarat în trombă.

loading...
To Top