Dana Grecu și-a luat o mare ȚEAPĂ. Totul în DIRECT. Primarul din Alexandria i-a demontat discursul
News

Dana Grecu și-a luat o mare ȚEAPĂ. Totul în DIRECT. Primarul din Alexandria i-a demontat discursul

Moment nefericit pentru jurnalista Dana Grecu de la Antena 3. După ce a avut un discurs agresiv la adresa primarului din Alexandria citând din presă că acesta și-a făcut un salariu de 18.200 de lei, edilul a intrat în direct și i-a demonstrat în ce eroare se află.

loading...

”Agenția care a difuzat dimineață această știre a retractat. Este problema Mediafax de unde a luat această informație care este o minciună. Nu are legătură cu realitatea. Eu vă pot transmite și dumneavoastră documentele oficiale din 1 iulie 2017 când salariul meu a fost stabilit la nivelul primarului reședință de județ din lege, doamnă.

loading...

Acesta înseamnă și am și spus în ședința de Consiliul Local, undeva la 9.000 de lei, bani în mână. Nu se poate să se mintă în permanență legat de Alexandria și de Teleorman.

O să vă dau un exemplu și este extrem de trist. Acum câteva zile la Muzeul Satului în București a venit ansamblul nostru (Burnasul) și a fost jignit de o parte din cetățeni care au spus să plece dracului cu Dragnea și Teleormanul de acolo” , a spus revoltat Victor Drăgușin.

După acest moment, Dana Grecu a abandonat subiectul și a trecut la cel reprezentat de stadionul ”buclucaș”.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });